Vláda bude letos zasedat také v Ústeckém kraji a v Brně

21.07.2015 17:50

Vláda letos plánuje výjezdní zasedání v Ústeckém kraji a v Brně. Novinářům to dnes řekl premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). Později na Twitteru uvedl, že zasedání v Ústí nad Labem se uskuteční 19. října.

Vláda bude letos zasedat také v Ústeckém kraji a v Brně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka zahajuje schůzi vlády

Sobotkův kabinet na své první výjezdní zasedání vyrazí ve středu do Ostravy. Následovat bude Ústecký kraj. Témata, o kterých budou ministři v Ústí nad Labem jednat, Sobotka prý již předjednal při své nedávné návštěvě regionu. Na Twitteru uvedl, že se s ministry bude zabývat zaměstnaností, investicemi a dopravou.

Ještě předtím by podle premiéra měla vláda podpořit letošní rok průmyslu a technického vzdělávání tím, že by mimořádně zasedala v Brně při zahájení mezinárodního strojírenského veletrhu. Ten začne 14. září.

„To je další cesta, která se připravuje. Nebude zaměřena na jižní Moravu, ale bude zaměřena na to, abychom jasně deklarovali naši podporu modernizaci českého průmyslu a proexportní strategii,“ řekl předseda vlády.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…