Vláda by mohla být jmenována 27. ledna. Sobotka si počká

08.01.2014 12:51

Na tiskové konferenci s pravděpodobným příštím premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD) zaznělo, že by nová vláda měla být jmenována na konci ledna, přesněji řečeno 27. ledna. Sobotka však byl v této věci poměrně opatrný.

Vláda by mohla být jmenována 27. ledna. Sobotka si počká
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka odpovídá na dotazy novinářů

"Já jsem velmi rád, že máme tak dobře informovanou veřejnoprávní televizi, ale já si počkám, až se něco konkrétného dozvím přímo od prezidenta na naší společné schůzce,“ poznamenal k tomu Sobotka. Schůzka by se měla odehrát v pátek. Během svého vystoupení pak opakovaně prohlašoval, že prezident by měl premiéra a následně novou vládu jmenovat co nejrychleji.  

Předseda ČSSD také prozradil, že od voleb prožívá velmi hektické období, ale má zkušenosti již z doby, kdy byl ministrem financí, takže si dokáže udělat čas i na rodinu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…