Vláda zabíjí lidi, ohromil pravicový politik

24.02.2016 12:22

Člen Svobodných Ondřej Martínek došel k závěru, že česká vláda zabíjí lidi. A to přesto, že „ochranou lidského života“ zaštiťuje jakékoliv omezení svobody. Proto sepsal text, kde by podíl vlády na smrti objasnil.

Vláda zabíjí lidi, ohromil pravicový politik
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace Strany svobodných občanů proti povinným kvótám EU na uprchlíky

„Přitom ať se snaží jakkoliv, bilance politiků je vždy záporná,“ píše Martínek. Typickým příkladem může být třeba boj proti drogám. Bohulibý záměr vytrvale přehlíží, jak může například konopí ulevit lidem s chronickými bolestmi. „Přestože nejsou věděcké důkazy, že by užívání marihuany někoho zabilo, a dlouhodobé užívání má menší následky než u alkoholu nebo cigaret, vláda pokrytecky řadí marihuanu mezi zakázané látky,“ píše. A přináší konkrétní příběhy.

„Třeba důchodkyni Márii Brodskou, která spáchala sebevraždu bezprostředně poté, co státní zástupce počtvrté otevřel její stíhání za to, že pěstovala konopí a vyráběla masti. Bez nich jí hrozila amputace nohou,“ píše.

CELÝ TEXT ZDE

Politici sice slibují, že zařídí distribuci legální marihuany, jenže ačkoliv zákon schválila již na začátku roku 2013 ještě minulá sněmovna, o běžné dostupnosti konopí si mohou pacienti nechat jen zdát.

„Je absurdní, že země, kde si už hulení dokázalo vypěstovat tradici, nedokáže tuto léčivou rostlinu zajistit těm nejpotřebnějším,“ stěžuje si Martínek. Navrhuje proto zatlačit na vládu. Nejlepší by prý bylo legalizovat marihuanu úplně, jako to už udělaly některé státy USA.

reklama

autor: jav

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …