Vládo, těš se. Do boje proti zákazu kouření vstoupila těžká váha, tu nepřeslechneš

14.09.2017 15:04

Mluvčí a místopředsedkyně petičního výboru a iniciativy Svobodu hospodám a správce facebookové skupiny Chceme výjimku, chceme v hospodách kouřit Miroslava „Mallory“ Neradová zve všechny na demonstraci za změnu tzv. protikuřáckého zákona na pražském Václavském náměstí. Ta se uskuteční 23. září od 14 hodin. Souběžně s ní bude probíhat i podpisová akce petice, kterou k dnešnímu dni podepsalo již přes 53 tisíc občanů.

Vládo, těš se. Do boje proti zákazu kouření vstoupila těžká váha, tu nepřeslechneš
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

Organizátorka demonstrace Miroslava „Mallory“ Neradová je hrdinkou filmu Mallory režisérky Heleny Třeštíkové. Zdokumentováním svého příběhu chtěla vrátit světu jakýsi dluh, který podle jejích slov vznikl tím, že dostala druhou šanci. 

Miroslava Neradová, jenž si říká Mallory podle hodně ostré holky z filmu Takoví normální zabijáci, osm let fetovala. Žila také na ulici a kradla. Když se jí měl narodit syn Kryštof, rozhodla se s drogami skončit. Došlo k tomu v pátém měsíci těhotenství. Tehdy jí podle jejích slov mimo jiné do duše promluvil herec Jiří Bartoška, který ji jako těhotnou žebračku potkal na Karlově mostě v Praze. Píše o tom server iDnes.cz.

Původní text ZDE

Abstinuje dodnes. „Je to o vůli a odhodlání,“ tvrdí o svém rozhodnutí Mallory. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…