Vlastizrada! Angela Merkelová má problémy ve vlastní zemi

30.10.2015 21:40

Server iDnes.cz dnes přinesl zprávu, podle které rostou stížnosti na německou kancléřku Angelu Merkelovou. Kvůli jejímu postoji k uprchlické krizi, kdy je Německo sužováno každodenním příjezdem několika tisíc běženců, dostalo německé nejvyšší státní zastupitelství zhruba 400 trestních oznámení.

Vlastizrada! Angela Merkelová má problémy ve vlastní zemi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléřka Angela Merkelová

Autoři těchto oznámení podle informací serveru Merkelovou povětšinou viní, že se dopustila vlastizrady, a to právě kvůli svým vstřícným postojům k běžencům, když například na začátku září německá kancléřka pozvala imigranty do země. Právní odborníci nicméně podotýkají, že trestní oznámení na Merkelovou nemají šanci na úspěch.

Jak zpravodajský server informuje, v oznámeních se většinou píše, že kancléřka ohrožuje vnitřní bezpečnost Německa, a to protože nebrání běžencům v příchodu do země. Podle autorů stížností může dokonce uprchlická krize ohrozit ústavní uspořádání našeho západního souseda.

Nejvyšší státní zastupitelství už prý oznámilo, že budou všechna trestní oznámení prověřena tak, jak nařizuje zákon. Pravděpodobnost, že by prokuratura začala Merkelovou skutečně vyšetřovat, je však téměř nulová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…