Vojáci zaslali podporu Konvičkovu hnutí: Viděli jsme, co může napáchat islám. Jsme připraveni zemi bránit

07.06.2015 10:56

Příslušníci Armády ČR se ze zákona nemohou podílet na veřejném dění politickou či „občanskou“ aktivitou ve smyslu volného výkonu spolčovacího práva. Toto omezení nyní prý přišlo maximálně nevhod skupině vojáků, kteří by rádi svým podpisem podpořili skupinu Islám v ČR nechceme či občanské sdružení Blok proti islámu, které z ní vzniklo. Pomohli si tedy jinak.

Vojáci zaslali podporu Konvičkovu hnutí: Viděli jsme, co může napáchat islám. Jsme připraveni zemi bránit
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Ustavující sněm Bloku proti islámu.

Vojáci tedy údajně napsali iniciativě dopis, který samozřejmě pod omezení práv armádních příslušníků nespadá. Jejich vyjádření pak skupina zveřejnila na svém Facebooku. Je z něj patrná touha projevit svůj názor a jednoznačně podpořit skupinu, která dlouhodobě varuje před nebezpečím islámu v ČR.

„Podporujeme Vás my všichni, vojáci AČR,“ vzkazuje autor dopisu. Je jim prý líto, že se takových akcí nemohou účastnit. „Projeli jsme kus světa. Afghánistán, Irák, Afriku apod. Mnozí z nás, nevěřících, se účastnili i přímých bojů proti lidem šířícím islám v tom nejhorším slova smyslu. Ortodoxním věřícím, jež si svou víru převrátili k obrazu svému. Lidem, kteří považují za svůj cíl vymýtit všechna jiná náboženství,“ stojí v dopise.

Celý dopis ZDE

Vojáci podle něj, ač je mnozí považují za žoldáky, považují za své poslání obranu země. Jejich snaha udržet zlo co nejdále od našich domovů je však prý nyní ohrožena a místo cizích zemí se mu budeme muset bránit přímo doma.

Vojáci prý samozřejmě věří, že taková situace nenastane. „V případě, že přece jen... Budeme bránit všechny obyvatele. Nikdo z nás neustoupí, nikdo z nás se nevyhne střetu, nikdo z nás si nepřipouští, že bychom to nezvládli, i kdybychom zůstali sami proti velké přesile. Přísahali jsme! A za tvrdou práci našich dědů a pradědů v období obou světových válek se budeme bít,“ vzkazují rozhodně příslušníci Armády České republiky.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…