Volič navštívil senátorku Strany zelených. Přišla se zpožděním

08.09.2016 10:35

Volič navštívil senátorku Strany zelených. Přišla se zpožděním úřadující senátorkou Ivanou Cabrnochovou. Výsledek setkání publikoval na sociálních sítích, Cabrnochová ale později celý incident uvedla na pravou míru. .

Volič navštívil senátorku Strany zelených. Přišla se zpožděním
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátorka Ivana Cabrnochová

„Dnes na sedmou hodinu večer jsem měl (konečně) domluvenou schůzku s Ivanou Cabrnochovou. Přišla s půlhodinovým zpožděním, ale chápu, že zažívá hektický čas a time management nezvládá,“ uvedl Komrska s tím, že se jí chtěl coby volič zeptat na následující: Kolikrát a při jaké příležitosti vystoupila na pražském magistrátu, což její funkce umožňuje, („měl jsem zde na mysli především Ďolíček,“ konstatuje Komrska), na její podporu charity a financování senátorské kanceláře. 
 
Senátorka uvedla, že nechtěla být potají nahrávána
 
„Bohužel, když jsem paní senátorce řekl, že rozhovor je nahráván, zvedla se a UTEKLA! Nahrávku jsem si chtěl pořídit pouze pro své soukromé účely jako podklad pro článek. A rovněž z toho důvodu, že nechci čelit případné předžalobní výzvě za dehonestaci a možnou pomluvu. Paní senátorka velmi dobře ví, o čem zde hovořím. Takže pokud ještě někdo toužíte (?) po rozhovoru s paní senátorkou Cabrnochovou a chcete si při něm činit poznámky, pak doporučuji si připravit starý dobrý blok, tužku a nejraději jej uskutečnit v bazénu, po krk ve vodě, bez diktafonu… nebo raději vůbec,“ uvedl Komrska. Jak se ale později ukázalo, Jiří Komrska telefon s funkcí diktafonu pouze položil na stůl a nic o nahrávání neřekl. Musela se ho na nahrávání dotázat sama senátorka. „Je logické, že když se na tom napřed nedomluvili, nechci být nahrávána někým, o kom vím, že nahrávku může například sestřihat či jinak zneužít,“ vysvětluje Cabrnochová. 
 
ParlamentníListy.cz během září uveřejní první výsledky agenturních sběrů, které ukáží, v jakém obvodu bude mít dotyčný kandidát šanci být zvolen. Zdali se výše popsaný „incident“ podepíše na budoucí kariéře Ivany Cabrnochové, uvidíme během čtrnácti dnů. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…