Voliči, jsi omezený idiot. Anonymous napadli komunistický web

14.10.2012 6:20

Jen pár hodin po volebním úspěchu KSČM se do komunistické partaje pustili hackeři ze skupiny Anonymous. Napadli stranický web a jeho prostřednictvím voličům této strany vzkázali, že jsou omezení idioti.

Voliči, jsi omezený idiot. Anonymous napadli komunistický web
Foto: rep
Popisek: Hackerská skupina Anonymous

„Volili jste nás? Pokud ano, jste jedni z mnoha omezených idiotů, kteří vůbec nesledují, kam naše země míří,“ bylo v sobotu večer možné číst na webu brněnské KSČM. Nejedná se však o překvapivou sebereflexi, ale o hackerský útok, ke kterému už se přihlásilo známé internetové hnutí Anonymous.

„Anonymové“ varují před nástupem KSČM. Vzkaz totiž pokračuje informací: „Ano, je to tak, naše země je ohrožována špatnými politiky a nezodpovědnými občany. Komunismus zastavil v naší zemi vývoj na celých 30 let a KSČM se neustále snaží o totéž,“ píše o pirátské akci server Lidovky.cz.

Komunisté o napadení svého webu vůbec netušili. „Ničeho jsem si nevšiml,“ uvedl člen brněnské organizace strany Aleš Růčka. Chvíli po útoku stránky začaly vypadávat.  

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…