Voliči nejsou idioti, pravil Ringo Čech

10.08.2017 11:31

Předseda SPO Jan Veleba představil dnes lídry jednotlivých krajů, kteří se rozhodli jít za stranu do parlamentních voleb. Lídrem v Praze je herec František Ringo Čech, jenž byl včera médii dokonce nazván superlídrem.

Voliči nejsou idioti, pravil Ringo Čech
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Ringo Čech

„Vždy jsem tvrdil, že se do politiky vrátím, až vlast zavolá. Vlast nevolá, ale zavolal prezident republiky Miloš Zeman, abych se stal volebním lídrem v Praze. Včera jsem se dozvěděl, že jsem superlídr. Je to pro mě velmi zavazující. Do těch voleb jdu proto, že podporuji svého prezidenta,“ řekl Ringo Čech s tím, že je prezidentův muž. „A SPO je prezidentova strana,“ dodal.

„Udělám, co bude v mých silách. Je to pro mě velmi těžký úkol, zemanovci na tom nejsou nijak brilantně,“ sdělil Čech. „Do dnešního dne,“ podotkl Veleba.

„Ale voliči nejsou idioti,“ poznamenal ještě následně Čech. Veleba pak Čecha pochválil za znalost historie a za vynikající myšlenky. „Je vlastenec, má pevné české kořeny a zcela jasně vidí naši vizi, vizi naší budoucnosti,“ řekl Veleba.

Veleba pak také uvedl, že cílem strany je překročit ve volbách pět procent. Důvodem je to, že v druhé přímé volbě prezidenta republiky podle něj vyhraje prezident Miloš Zeman a je potřeba, míní, aby měla hlava státu v Poslanecké sněmovně svého spojence.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…