Vražda Romana Housky: Prý jsou dvě verze

26.11.2013 11:38

Vyšetřování vraždy kontroverzního politika ČSSD a podnikatele Romana Housky se ubírá dvěma směry. Buď Houska bral provize za zprostředkování dotací a tak mohlo dojít k tomu, že si peníze mohl nechat, i když dotace nakonec nebyla vyplacena, a někdo chtěl své peníze zpět; nebo někomu půjčil peníze a dlužník je nechtěl vrátit. Uvedl to server iDnes.cz s odvoláním na jednoho z kriminalistů, kteří na případu pracují.

Vražda Romana Housky: Prý jsou dvě verze
Foto: Jaroslav Bukowski
Popisek: Zavražděný člen ústeckého Krajského výkonného výboru ČSSD Roman Houska

Oficiálně se ale k případu nikdo vyjadřovat nechce. Podle serveru se policii k případu také podařilo získat překvapivě málo stop a důkazů, dokonce ještě méně, než čekala. Policie tak například zatím neví, odkud pochází plachta, jíž vrah mrtvé tělo Housky přikryl.

Policisté se podle serveru domnívají, že se vrah s obětí znali a zločinu předcházela hádka.

Na druhou stranu prý není pravdou to, že by za Houskovou smrtí stálo to, že by donášel policii. Tímto směrem se prý vyšetřování policie neubírá. Server také popírá zprávy, podle nichž v den, kdy vrah Housku zastřelil, kdosi v Chomutově vykradl dům dalšího kontroverzního podnikatele a bývalého politika ODS Alexandra Nováka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…