Všichni píší knihy. Babiš, Kalousek, Bělobrádek, Fiala dokonce dvě... Tady máte kompletní seznam do knihkupectví

30.09.2017 11:42

Před nadcházejícími sněmovními volbami se roztrhl pytel se spisovateli. Míněno těmi politickými. Takový menší sumář přinesl server Echo24.cz.

Všichni píší knihy. Babiš, Kalousek, Bělobrádek, Fiala dokonce dvě... Tady máte kompletní seznam do knihkupectví
Foto: Karel Sikora
Popisek: Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek na Velehradě

Jako první se svou knihou O čem sním, když náhodou spím přišel šéf hnutí ANO Andrej Babiš. Knihu rozdává při své volební kampani, ale lze ji také stáhnout volně z internetu. Nechybí jí ani anglický překlad. Jde o exministrovu vizi pro Českou republiku pro rok 2035. 

Kvůli knize bylo s Babišem dokonce zahájeno správní řízení, neboť kniha nebyla podle Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran a hnutí náležitě označena povinnou informací o zadavateli a zpracovateli. Předseda Babiš, jak píše server Echo24.cz, se však ohrazuje tím, že kniha již v době vejití nařízení v platnost už byla v tisku. 

Původní text ZDE.

Babiše pak následovali i další. Předseda ODS Petr Fiala vydal knihy dokonce dvě: Profesor na frontové linii je souborem rozhovorů, v té druhé předseda ODS komentuje svými slovy určité pojmy.

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek se rozepsal o svém životě, kde mimo jiné zmiňuje i svou nemoc – roztroušenou sklerózu. Zmiňuje také svůj vztah s premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD) či s Andrejem Babišem (ANO). Ten podle jeho slov nejde pro vulgaritu příliš daleko. „Jedná tvrdě, autokraticky,“ zmiňuje Bělobrádek.

O evropské krizi píše ve své publikaci šéf Realistů Petr Robejšek. Svou knihu vydal i šéf TOP 09 Miroslav Kalousek, jenž na vlastní náklady vydal knihu Naši pastýři o hrdinství katolických kněží během druhé světové války. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…