Vtipná kaše u Pavla Šafra. Okamura s Roznerem komentují hokej

24.02.2018 16:10

Čeští hokejisté v souboji o olympijský bronz prožili krušné chvíle. Především ve druhé třetině zápas připomínal pověstné vystoupení sedláků u Chlumce. Situace na ledě nebyla v jistých okamžicích ani trochu povzbudivá. A tak se server Pavla Šafra Forum24.cz bavil mimo televizní obrazovku. Zrodilo se video, ve které poslanci SPD Tomio Okamura a Miloslav Rozner komentovali hokejové utkání Česka s Koreou.

Vtipná kaše u Pavla Šafra. Okamura s Roznerem komentují hokej
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Budeme bojovat proti České republice,“ oznamuje předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura. Sekunduje mu zabrušující se poslanec SPD Miloslav Rozner.

A proč se Okamura rozhodl na upraveném videu podpořit Koreu? Prý má rád příběhy outsiderů, kteří i přes nepřízeň osudu dokážou ukázat, co v nich je. „Jsou to moji přátelé, léta s nimi pracuji,“ hlásil předseda SPD v okamžiku, kdy kamera zabírala Korejce. A když se zdálo, že Korejci dali gól, Okamura se zaradoval. „Jo, tohle stojí za to, jo, jo, jo!“ s tím, že situace se silnou Koreou je optimální. „Určitě, možná s váma tak úplně nesouhlasím,“ ozval se v tu chvíli na videu Rozner.

Když se podaří českému týmu vstřelit gól, Okamura temně prorokuje: „A to je velmi závažný moment.“ Korejci podle jeho názoru nejednají po zlém a zápas začíná nabírat špatný směr. Když Češi vstřelí další gól, Okamura volá: „Ne, ne, ne, to není pravda.“

Když Korea definitivně zápas prohrává, Okamura konstatuje, že nemá smysl si stěžovat. Mnohem lepší bude ukázat, že „my odlišní jsme také schopní“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …