Vy pitomci, co jste volili ANO, hybaj do kouta na hrách. Bulvárník z ODS Pavel Novotný účtoval se čtenáři

27.10.2017 13:49

Z PROFILŮ Bulvární novinář a komunální politik z řad ODS Pavel Novotný odpověděl na nové dotazy čtenářů serveru ParlamentníListy.cz. Nevyhýbal se ani velmi ostrým dotazům. Přesvědčte se sami.

Vy pitomci, co jste volili ANO, hybaj do kouta na hrách. Bulvárník z ODS Pavel Novotný účtoval se čtenáři
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Jedna ze čtenářek Pavlovi Novotnému napsala, že je asi ještě hloupější, než si o něm myslela. Dospěla k tomu, když si přečetla názor Pavla Novotného, že voliči ČSSD jsou na rozdíl od voličů ANO příčetní.

„Zkusil jste se třeba zamyslet, KDE se vzali voliči Babiše a koho asi tak volili před Babišem? I náš hloupý, nevzdělaný soused ví, že ti voliči přešli od ČSSD. Ono to tak nějak i početně sedí, že ano. Tak hlavně, že urážíte zdejší čtenáře, a sám si neumíte dát ani dvě a dvě dohromady. Vás skutečně dokáže uživit jen Vaše sprostota a kontroverze (a známé příjmení po otci, i když si to nepřipouštíte),“ napsala čtenářka.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Novotný svou odpověď začal poněkud netradičně. „Maličká,“ oslovil čtenářku. Dáma prý asi nemá přehled, co Novotný dělá. Novinařinou se už nějaký čas neživí, a podniká. Fakt, že to paní neví, ukazuje, že by jiné občany neměla označovat za „ještě hloupější“. Jenže tím ani zdaleka neskončil.

„Vy jste volila ANO, že? Prosím vás, právě ti příčetní zůstali u Socanů. Ale na druhou stranu, vy, pitomci, co volí ANO, jste jen oběti mimořádně sofistikované kampaně a na rozdíl od voličů SPD nejste totální debilové,“ napsal politik.

Další otázky a odpovědi naleznete zde.

Doporučil také voličce, aby si přečetla novou knihu investigativního novináře Jaroslava Kmenty o šéfovi hnutí ANO Andreji Babišovi Boss Babiš. „Závěrem doporučuji k přečtení novou knihu Jaroslava Kmenty Boss Babiš a potom hybaj do kouta klečet na hrách. Pusu, Novotný,“ napsal oslovený člen ODS doslova.

Dáma se ale nedala odradit a sdělila Novotnému, že SPD Tomia Okamury volit nebude. Ale ať už si o tomto politikovi myslí cokoliv, nelze mu prý upřít, že pro svou stranu udělal všechno, co mohl. Denně psal články, vystupoval v médiích, znovu a znovu vystupoval na sociálních sítích, ale především procestoval Českou republiku a debatoval s mnoha občany. Novotný dal dámě za pravdu. Okamura na vzestupu své strany opravdu velmi tvrdě pracoval. Jen si dovolil vyjádřit názor, že svou předchozí stranu, tedy Úsvit, Okamura vytuneloval a může vytunelovat i její nástupkyni, Svobodu a přímou demokracii.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Nic proti tomu, jen mám pocit, že tomu většina jeho voličů nerozumí. Tomu, že pro Tomia je to čistý byznys. Proto to pořád zdůrazňuji. A díky, že jste nevolila SPD,“ odepsal Novotný.

 Tatáž čtenářka posléze položila ještě jeden dotaz. Týkal se uprchlíků. Novotný před časem připravil anketu, ve které se ironicky lidí ptal, jak staré uprchlíky by ještě zachraňovali z moře a od kolika let už by je nemilosrdně nechali utonout. Většina lidí se v anketě přiklonila k možnosti nechat utopit úplně všechny.

Anketu naleznete zde.

„Když do Googlu zadáte slovní spojení „člun s migranty“, na kolika obrázcích se objeví syrští uprchlíci před válkou a na kolika ekonomičtí ilegálové z Afriky?“ zeptala se v návaznosti na anketu čtenářka.

Novotný odvětil, že se považuje za inteligentní osobu, takže odmítá na podobné dotazy odpovídat. Sáhl přitom ke sprostému slovu. „Neobtěžujte mě podobnými pitomostmi, a navíc, dlužíte mi odpověď na tu otázku o věku. Pak budu ztrácet čas vašimi píčovinami,“ sdělil Novotný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…