Vyhodit Českou televizi do vzduchu, odsoudil Petr Štěpánek včerejší vysílání o Trumpovi a Putinovi

17.07.2018 11:04

Bylo vysílání České televize ohledně helsinského summitu Trump-Putin objektivní? Názory se různí. Petr Štěpánek, někdejší člen ODS a Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, si to rozhodně nemyslí. A navrhuje radikální řešení.

Vyhodit Českou televizi do vzduchu, odsoudil Petr Štěpánek včerejší vysílání o Trumpovi a Putinovi
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Petr Štěpánek, hudebník, spisovatel, v letech 1994 až 2006 člen a místopředseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání

„Po dnešku nezbývá než zopakovat, že Česká televize je zločinecká organizace, jež nám za naše vlastní peníze vymývá mozky. Výběr hostů je stabilně katastrofálně jednostranný, selekce informací dokonalá. V Událostech komentářích tomu celodennímu antitrumpovskému a antiputinovskému vysílání nasadili korunu," napsal.

Anketa

Je dobře, že se Donald Trump snaží vyjít s Vladimirem Putinem, i když mu za to v USA nadávají?

98%
2%
hlasovalo: 15699 lidí

„Kavčí hory podminovat a zmáčknout knoflík. Howgh,“ uvedl Štěpánek a svůj příspěvek ozdobil žertovným smajlíkem.

Uživatel Albert Čížek reagoval sarkastickou poznámkou, že nejlepší televize je monoskop. Petr Štěpánek poté čtenářům připomněl jeho verzi z dob ČST.

Uživatel Aleš Neděla se pozastavil nad obsahem večeního vysílání ČT. „Úžasný je, jak celej večer rozebíraj to, že Trump se nepostavil za tajný služby, ale co skutečně říkal, nepustili. Kreténi. A ještě jeden zajímavej moment z odpoledne, myslím, že se jmenuje pan Procházka, bývalý diplomat, kterej mluvil o Krymu. Toho už v ČT asi neuslyšíme,“ obává se Neděla.

Petr Štěpánek Nedělu poopravil, jedná se o bývalého diplomata Jaromíra Novotného. „Však mu také vyděšený moderátor skákal do každé druhé věty,“ dodal Štěpánek.

„Byl skvělý a nedal se,“ komentovala Novotného vystoupení uživatelka s přezdívkou Regina Daniela.

„Goebbels vstal z mrtvých!“ To si myslí uživatel Václav Rod. Kritizuje práci redaktorů Českého rozhlasu.

František Janulík posměšně poznamenává, že v duchu zpráv na ČT bude Trump nejpozději zítra „zavřený“ a pozítří „vyhlásíme zločinnému Rusku válku.“

 

reklama

autor: Marek Korejs

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…