Vyhostit! Foldyna a Vyoral k odpornému činu migrantů v Německu. Padla i jména Šojdrové a Halíka

24.07.2020 10:29

Německý soud potrestal uprchlíky za hromadné znásilnění osmnáctileté dívky. Velkou vlnu emocí vzbudil fakt, že deset z nich dostalo tresty pouze do výše pěti a půl roku ve vězení. Na sociální síti se k záležitosti kriticky vyjádřil komentátor Tomáš Vyoral či poslanec Jaroslav Foldyna.

Vyhostit! Foldyna a Vyoral k odpornému činu migrantů v Německu. Padla i jména Šojdrové a Halíka
Foto: Archiv Tomáše Vyorala
Popisek: Komentátor Tomáš Vyoral

Anketa

Prospěl Dominik Feri české politice?

3%
97%
hlasovalo: 15080 lidí
Mezi obžalovanými je osm Syřanů, Iráčan, Alžířan a Němec. V době činu jim bylo 18 až 30 let. Pro osm obžalovaných žádala prokuratura víceleté tresty vězení, pro dva další podmíněné tresty za napomáhání a jednoho muže navrhla zprostit viny.

Podle německého zpravodajského kanálu Tagesschau obžalovaní buď popírali svou vinu, nebo se k záležitosti vůbec nevyjadřovali. Pachatelé znásilnili osmnáctiletou dívku před diskotékou ve Freiburgu. Muži zadržovali oběť dvě a půl hodiny.

Výše trestu za takový čin je pro některé nepřijatelná.

„Nechci do toho moc krafat, ale za hromadné znásilnění 18leté (11 inženýrů především se Sýrie) pětileté tresty? Jak psal někdo v diskusi, tady by hromadná sleva platit neměla,“ komentuje rozsudek soudu v jihoněmeckém Freiburgu komentátor Tomáš Vyoral.

„Chudák holka obohacena o muti Merkel, al Halalik, to kníže či Šojdrová nic? Jak k tomu ta naše sluníčka přijdou?“ táže se dál Vyoral na reakci těch, kteří migraci podporují.

Poslanec Jaroslav Foldyna na svém facebooku vyjádřil svůj názor na potrestání migrantů jasně a stručně: „Vyhostit! Nepřejímat!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…