Vylezl a začal dělat dřepy. Noviny píší o podivném spolupracovníkovi Bohuslava Sobotky

16.12.2013 8:14

Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka má podle deníku MF Dnes velmi vtipného řidiče. Za volantem prý někdy hraje slepce nebo v koloně cvičí a vůbec prý vymýšlí samé žertovné situace. Jenže se Sobotkou bude jezdit jen do té doby, než se stane premiérem. Vystřídá ho policejní ochranka.

Vylezl a začal dělat dřepy. Noviny píší o podivném spolupracovníkovi Bohuslava Sobotky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

Současná sociální demokracie má prý jednu velice vtipnou postavičku. Podle deníku MF Dnes je jím řidič předsedy strany Zdeněk Doškář. „Recesista, pábitel a vypravěč historek je pro pobavení sebe i svého okolí ochoten udělat ledacos,“ píše deník a uvádí několik příhod jako příklady.

Nedávno prý na Tachovsku, kde se zrovna frézovala vozovka, vystoupil Doškář z auta a začal dělat dřepy. Ostatní řidiči v koloně aut se prý nestačili divit.

Zdeněk Doškář podle MF Dnes najezdil s Bohuslavem Sobotkou již půl milionu kilometrů bez nehody a předseda ČSSD se prý před ním neostýchá nahlas žertovat a cestou za prezidentem Zemanem se nedávno tak bavili, že prý přejeli odbočku do Lán. Pokud se však Sobotka stane premiérem, bude se muset se svým řidičem rozloučit. Pak ho totiž převezme policejní ochranka a bude ho i vozit.

Doškář je zasloužilý člen sociální demokracie a nezkazí prý žádnou legraci. Jednou si podle deníku dal za sklo svého chryslera symbol slepce a pak kolemjdoucím sehrál pěknou scénku. „Osahával jsem ho a ptal se mladíků, jestli je to chrysler, že ho hledám. Když řekli, že ano, nastoupil jsem a odjel. Byli hodně udivení,“ vyprávěl Doškář jednu ze svých historek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…