Vymytá generace s červenými kartami. Ideální užiteční idioti, soudí bývalý diplomat od Okamury

25.01.2017 20:35

Bývalý český diplomat Jiří Kobza (SPD) si na svém facebookovém profilu rýpl do mladé generace, kterou považuje za vymytou, ztracenou, bez vlastního názoru i bez kritického myšlení.

Vymytá generace s červenými kartami. Ideální užiteční idioti, soudí bývalý diplomat od Okamury
Foto: Petr Kupka
Popisek: Odpůrkyně Miloše Zemana

„Když vidím mladé zoufalce, mávající červenými kartami, protestující proti Trumpovi (o kterém toho vědí jenom tolik, co jim řeknou dobře placení organizátoři protestů) a kteří v přesvědčení, že zachraňují svět, ze sebe ochotně dělají užitečné idioty a 5. kolonu našich úhlavních nepřátel, je mi jich líto!“ nechal se slyšet Kobza.

Následně dodal, že je mu líto jejich prázdného světa či je mu líto toho, jak snadnou obětí manipulace se stali. „Je mi jich líto, protože až procitnou ze svého poblouznění a pochopí, komu a čemu tak ochotně (a zadarmo) sloužili, jejich svět zčerná!“ dodal.

„Nezavrhujme je, ty oběti Kohouta, Jandy, Šabatové, Pánka a dalších vlastizrádců, nejsou to pachatelé, jsou to bezděčné oběti. Přemýšlejme, jak je zachránit před jejich vlastním svědomím! Vědomí, jak byli zneužiti a považováni za hlupáky celé ty dlouhé roky, musí být drtivé,“ zmínil s tím, že bychom měli nechat otevřené dveře těm, jejichž poznání pravdy a následné pokání je upřímné.

„Je toho tolik, co musíme znovu vybudovat. Od národního sebevědomí až po samostatnou soběstačnost. Každá ruka i hlava bude zapotřebí,“ zmínil závěrem. Každý může udělat chybu, z níž by se měl ale poučit. „Daleko lepší ale je poučení z chyb, které udělal někdo jiný. Je to rychlejší!“ uzavřel.

Celý příspěvek Jiřího Kobzy:

Mladá generace: vymytá, ztracená, svedená a bez přístupu k objektivním informacím,bez vlastního názoru, bez kritického myšlení!

Když vidím mladé zoufalce, mávající červenými kartami, protestující proti Trumpovi (o kterém toho vědí jenom tolik co jim řeknou dobře placení organizátoři protestů) a kteří v přesvědčení, že zachraňují svět ze sebe ochotně dělají užitečné idioty a 5.kolonu našich úhlavních nepřátel, je mi jich líto!

Je mi líto jejich prázdného světa, je mi jich líto pro to, jak snadnou obětí manipulace se stali, je mi jich líto proto, že vím, jak těžko budou hledat svoje místo v současném světě. Je mi jich líto, protože až procitnou ze svého poblouznění a pochopí komu a čemu tak ochotně (a zadarmo) sloužili, jejich svět zčerná!

Nezavrhujme je, ty oběti Kohouta, Jandy, Šabatové, Pánka a dalších vlastizrádců, nejsou to pachatelé, jsou to bezděčné oběti. Přemýšlejme, jak je zachránit před jejich vlastním svědomím! Vědomí, jak byli zneužiti a považováni za hlupáky celé ty dlouhé roky, musí být drtivé!

Nezavrhujme je, nechme těm, jejichž poznání pravdy a následné pokání je upřímné, otevřené dveře. Je toho tolik, co musíme znovu vybudovat. Od národního sebevědomí až po samostatnou soběstačnost. Každá ruka i hlava bude zapotřebí.

Dejme jim vědět, že tím, že šlápli vedle, svět nekončí. Pokud chtějí pomoci při opětovném budování našeho státu, mohou se zúčastnit a nikdo jim nebude nic vyčítat!

Každý může udělat chybu, ale měl by se z ní poučit. Daleko lepší ale je poučení z chyb, které udělal někdo jiný. Je to rychlejší!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…