Vymývání mozků za naše miliony. Vy zvrácení fanatici, moje děti vám zničit nedovolím, vzkazuje opravdu vytočená Markéta Šichtařová

03.11.2017 10:45

Ve svém pravidelném blogovém komentáři se tentokrát ekonomka a spisovatelka Markéta Šichtařová zaměřila na nový projekt Ministerstva školství zvaný Genderová rovnost. Odsuzuje nejen to, že projekt ministerstvo vymyslelo za sedm milionů korun, ale i to, že s ním vymývá dětem mozky.

Vymývání mozků za naše miliony. Vy zvrácení fanatici, moje děti vám zničit nedovolím, vzkazuje opravdu vytočená Markéta Šichtařová
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Nejmenovaní bratři v kočárku

Podle Šichtařové genderovou rovnost definuje odborná komise, která dohlíží na to, aby do všech vnitřních dokumentů ministerstva byla řádně zapracovaná genderová rovnost a aby všichni zaměstnanci ministerstva řádně gendrově korektně jednali, uvedla ve svém komentáři na blogu pro iDNES.cz.

„Na léčbu nemocných dětí se sice musí zakládat sbírky a sbírat trapná víčka od lahví, ale sedm milionů vláda s klidem hodí na takovou, s prominutím, bejkárnu, jejímž cílem je dětem vysvětlit, že jsou vlastně nějaké vadné, když napodobují mámu a tátu, a chovají se tudíž podle mužských a ženských vzorů,“ nestačí se divit spisovatelka.

Dále se zamýšlí nad otázkou, zda jsou podle genderové doktríny i její děti závadné, když jeji syn dle výkladu tohoto nového náboženství vykazuje stereotypní jednání a stydí se přiznat, že by ho bavilo hrát si s panenkou; zatímco dcera pod vlivem genderově stereotypní výchovy potlačovala své skutečné potřeby a autíčkům se vyhýbala.

CELÝ KOMENTÁŘ ZDE

Šichtařová zmiňuje i to, že to vypadá, že se vracíme do doby, kdy se musíme bát mluvit. „Namísto, soudruh Stalin je vůl, se musíme bát použít slova jako popelář, asistentka, zdravotní sestřička, či horník,“ to vše je podle slov spisovatelky genderově nekorektní. Správně je patrně popeláři, popelářky a popelářata, ten třetí výraz označuje bezpohlavní bytosti, které se ještě nerozhodly, zda se cítí mužem či ženou,“ upřesňuje.

Spisovatelka je přesvedčena, že logika i podstata projektu jsou natolik hloupé, že není možné brát ji vážně a pohoršuje ji především to, že cílem je malým a tvárným dětem vymývat hlavy odmala.“ Když budeme do dětí odmala hustit, že muži a ženy se neliší, že mají dělat stejnou práci a mají se chovat stejně, vlastně tím naše děti mentálně vykastrujeme. Skutečně se na konec začnou chovat nemužsky a nežensky,“ zdůrazňuje Šichtařová.

Na závěr Šichtařová zdůrazňuje, že genderové náboženství už dávno není jen směšné, ale zvrácené. Nebezpečně dělá vše proto, aby pohlaví vymazalo. „Tedy aby nám znemožnilo rozmnožování. Holčička, které budeme odmala vštěpovat, že není holčička, ale bezpohlavní „to“, se psychicky zhroutí a začne křičet, že je sexuálně obtěžována, jakmile ji jiné „to“ požádá o telefonní číslo či pozve na skleničku,“ dodává Šichtařová s tím, že nehodlá dovolit genderovým fanatikům, aby ve jménu svého nového náboženství ničili děti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dah

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…