Vypadněte z vlády, pane Babiši, zahřmělo z KDU-ČSL

17.10.2016 13:55

A je to tu zase. Ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš se opětovně nechal slyšet, že odejde z koalice. Žádal prý i okamžité svolání koaliční rady. Informaci přinesl server Echo24.cz.

Vypadněte z vlády, pane Babiši, zahřmělo z KDU-ČSL
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

O situaci na pondělním jednání vlády informoval na Twitteru ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek (ČSSD). Podle jeho slov Babiše rozlítily útoky ze strany sociálních demokratů kvůli volební kampani. „Debata na vládě je výživná. AB opět vyhrožuje rozpadem koalice. Chce okamžité svolání koaliční rady,“ uvedl Mládek. Se svým požadavkem na koaliční radu však podle něj neuspěl.

Babiš pak podle serveru Echo24.cz svou žádost potvrdil. „ČSSD na nás útočí kvůli proběhlé volební kampani. Různým výrokům, které padly v rámci kampaně,“ sdělil.

Původní text ZDE.

Poslanec za KDU-ČSL Ondřej Benešík následně Babišovo vyhrožování okomentoval na svém facebookovém profilu. „Prosím, pane Babiši, přestaňte jen vyhrožovat a odejděte z vlády,“ uvedl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…