Vyšetřování teroristického útoku pokračuje: Policie zatkla dalšího mladíka

17.09.2017 10:12

Server BBC informuje o tom, že britská policie v souvislosti s teroristickým útokem v londýnské stanici metra Parsons Green zatkla dalšího mladíka.

Vyšetřování teroristického útoku pokračuje: Policie zatkla dalšího mladíka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zákoutí starého Londýna

Britská policie dál šetří páteční teroristický útok v londýnské stanici metra Parsons Green. Ve vlaku soupravy metra vybuchla po domácku vyrobená bomba, která zranila na tři desítky lidí, ale naštěstí nikoho nezabila, protože výbušné zařízení částečně selhalo. Kdyby se vše odehrálo podle představ teroristů, ve stanici metra by zůstalo ležet mnoho mrtvých a zraněných, píší k útoku britská média.

Už v sobotu policie zadržela v přístavním městě Doveru na jihu Anglie osmnáctiletého mladíka a prohledala byt postarších manželů. V neděli strážci zákona zaznamenali další úspěch. Zadrželi jednadvacetiletého muže, který se mohl na útoku podílet. Mladý muž teď sedí ve vazbě. Muž byl zadržen v londýnském Hounslow na základě zákona o boji s terorismem.

Celý článek v angličtině naleznete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…