Výsměch prezidentu Zemanovi od geografa známého z ČT. Jde o vagínu a také o afghánské město jménem Kunduz

31.07.2015 11:37

Miloš Zeman se rád setkává s občany a odpovídá na jejich dotazy. Politický geograf Michael Romancov si proto myslí, že by mohl vyřešit i problém jisté dámy vystupující v televizní reklamě. Ta má totiž problém se svou vagínou a na ty je prý prezident Zeman expert.

Výsměch prezidentu Zemanovi od geografa známého z ČT. Jde o vagínu a také o afghánské město jménem Kunduz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Politolog Michal Romancov

Na českých televizích již několik dní běží reklama, ve které si jistá dáma stěžuje, že „nerozumí vlastní vagíně“. Problém, zda léčit kvasinkovou nebo bakteriální infekci zaujal u televize i Michaela Romancova.

Politický geograf, známý zejména ze studia České televize, měl však pro váhající ženu jednoznačné doporučení, kde si ohledně vagíny nechat poradit: „Tak snad aby se obrátila na Hrad?“ radí přes svůj Twitter.

Není to přitom poprvé, co Michael Romancov, zaměřující se především na nebezpečí přicházející z Ruska, rýpe do prezidenta Zemana. „Jsme malý stát a jakýkoli český politik, který se domnívá, že s ním Moskva jedná jako rovný s rovným, je pouze užitečný idiot,“ vzkázal mu například poté, co hlava státu na oslavy výročí konce druhé světové války navštívila Moskvu a sešla se tam s prezidentem Putinem.

Do Zemana se zostra pustil i poté, co prezident použil na zpáteční cestě z návštěvy Číny soukromé letadlo miliardáře Petra Kellnera. „Miloš Zeman ukazuje celkem jednoznačně, že jsou mu veškeré standardy slušného chování lhostejné. Čili je to úplně standardní u Miloše Zemana,“ uvedl tehdy.

Nedávno si pak rýpl i do Zemanových posledních slavných Hovorů z Lán, když na svém Twitteru referoval, že po Václavu Havlovi pojmenovali náměstí v Haifě. „Po Miloši Zemanovi by něco měli pojmenovat ve městě Kunduz v Afghánistánu,“ dodal sarkasticky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…