Vytunelování Slušovic. Exministr a disident, který drží hladovku proti Zemanovi, má prý na botě exkrement

07.11.2017 8:45

Bývalý ministr vnitra a disident Tomáš Hradílek se rozhodl držet hladovku na protest proti kandidatuře prezidenta Miloše Zemana. A dočkal se kritických slov od šéfredaktora MF Dnes Jaroslava Plesla.

Vytunelování Slušovic. Exministr a disident, který drží hladovku proti Zemanovi, má prý na botě exkrement
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Plesl

„Tomáš Hradílek. To je ten ministr vnitra, jemuž pod nosem rozkradli Slušovice. Zřejmě si po pětadvaceti letech uvědomil, že nemá rád Čubu. Jinak si neumím vysvětlit, proč chce na následky protestní hladovky umřít až teď, při druhé (té první si zřejmě nevšiml) kandidatuře Miloše Zemana,“ poznamenal úvodem svých slov Plesl.

„Tuhle zemi stoprocentně režírujou bratři Cohenové. Úplně vidím Hradílka, jak se zhruba kolem Vánoc svíjí hlady na podlaze svého skromného obydlí v Lipníku nad Bečvou, kde léta množil akvarijní rybičky, aby po odchodu z ministerstva neumřel hlady (sic!),“ sdělil s tím, že proti takovýmu materiálu je Petr Cibulka úplně v pohodě stabilizovanej frajer, zrelaxovanej kyvadýlkem.

„V tomto světle mi přijde zcela adekvátní, že tu má deset procent importér asijských turistů a deset procent děti v tátově obleku do tanečních,“ dodal Plesl.

V diskusi pak jeho příspěvky pokračovaly:

„Jo, a srandu si můžu dělat, z koho chci. Stejně jako vy si můžete kdykoli dělat srandu ze Zemana, kterému též nesaháte ani po kotníky. Nejprve se zaměřte na to břevno, co vám čouhá z oka. Pak se teprv pouštějte do mě. Kdyžtak zavolejte dědečka, babičku, děti a domácí zvířectvo, aby vám to dřevíčko pomohli vytáhnout. Good luck!“ dodal pak ještě Plesl.

Celý příspěvek Jaroslava Plesla:

Tomáš Hradílek. To je ten ministr vnitra, jemuž pod nosem rozkradli Slušovice. Zřejmě si po pětadvaceti letech uvědomil, že nemá rád Čubu. Jinak si neumím vysvětlit, proč chce na následky protestní hladovky umřít až teď, při druhé (té první si zřejmě nevšiml) kandidatuře Miloše Zemana.

Tuhle zemi stoprocentně režírujou bratři Cohenové. Úplně vidím Hradílka, jak se zhruba kolem Vánoc svíjí hlady na podlaze svého skromného obydlí v Lipníku nad Bečvou, kde léta množil akvarijní rybičky, aby po odchodu z ministerstva neumřel hlady (sic!)

Proti takovýmu materiálu je Petr Cibulka úplně v pohodě stabilizovanej frajer, zrelaxovanej kyvadýlkem.

V tomto světle mi přijde zcela adekvátní, že tu má deset procent importér asijských turistů a deset procent děti v tátově obleku do tanečních.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…