Výzva letí internetem: Připravte Kalouskovi, Němcové a Schwarzenbergovi peklo. Plivejte, pískejte, křičte

02.09.2013 9:03

Milan Mráz, provozovatel facebookové skupiny "Stydím se za vládu ČR a chci její demisi", na níž shromáždil přes třicet tisíc nespokojených lidí, vyhlásil válku pravici. Už na kabinetu Petra Nečase (ODS) nenechal nit suchou. Poté, co se dočkal svého cíle, tedy pádu vlády bývalé trojkoalice ODS, TOP 09 a LIDEM, slibuje pravicovým politikům doslova peklo.

Výzva letí internetem: Připravte Kalouskovi, Němcové a Schwarzenbergovi peklo. Plivejte, pískejte, křičte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zbyněk Stanjura, Petr Nečas a Petr Bendl

Skupina "Stydím se za vládu ČR a chci její demisi" byla založena na sociální síti Facebook jako on-line platforma pro lidi nespokojené s vládou pravicového kabinetu Petra Nečase. Ačkoli tato vláda padla a Mráz upozorňuje, že pro novou vládu Jiřího Rusnoka toto provolání neplatí, skupina svou aktivitu neukončila, pouze mírně změnila svůj cíl - na politiky bývalé pravicové koalice obecně.

"Konečně nastal ten 'den' kdy můžeme od plic a do očí říct všem těm zlodějům, šmejdům z pravicové koalice ODS, TOP 09 a VV, která nám tady 3 roky bez mandátu vládla, co si o nich myslíme. Konečně teď vylezou na ulice, náměstí a začnou zase slibovat a žadonit o hlasy," napsal správce Milan Mráz na zeď skupiny.

Budou znovu lhát

Pravicoví politici podle Mráze lhali ve vládě a budou prý lhát i během kampaně. Správce proto vyzývá k vypískání konkrétních politiků, kteří se na Nečasově vládě podíleli. "Vypískejte Kuby, Nečase, Bendy, Němcové, Kalousky, Gazdíky, Schwarzenbergy, Bárty, Peake a další z bývalé vlády, plivejte před nimi na zem, trhejte před nimi jejich volební programy, které budou rozdávat, křičte HANBA, STAČILO, MAFIE apod." napsal správce skupiny.

A v povzbuzování stejně smýšlejících lidí jde ještě dál. "Připravte jim PEKLO, které na náměstích a ulicích ještě nezažili! 3 roky námi pohrdali a smáli se nám!!! Nyní se karta otáčí, využijme toho, ztrapněme je, že budou chodit kanály a stydět se vylézt na ulice! Lidi, využijme svého práva a pojďme "do nich", ať slyší hlas národa!!!!" vyzývá Milan Mráz prostřednictvím skupiny "Stydím se za vládu ČR a chci její demisi".

Co přesně napsal provozovatel skupiny na Facebooku:

Konečně nastal ten "den" kdy můžeme od plic a do očí říct všem těm zlodějům, šmejdům z pravicové koalice ODS, TOP 09 a VV, která nám tady 3 roky bez mandátu vládla, co si o nich myslíme. Konečně teď vylezou na ulice, náměstí a začnou zase slibovat a žadonit o hlasy. Zase BUDOU LHÁT jak oddluží stát, přitom za poslední 3 roky dluh stoupl nejvíce, BUDOU LHÁT jak se musí šetřit a přitom sobě a svým "nagyovým" zase budou dávat milionové odměny, BUDOU LHÁT jak sníží nezaměstnanost a přitom za jejich vlády je nejvyšší, BUDOU LHÁT jak sníží daně, přitom za nich se DPH zvýšilo......a tak bych mohl pokračovat ano ODS a TO9 09 a VV BUDOU LHÁT. BUDOU LHÁT Vypískejte Kuby, Nečase, Bendy, Němcové, Kalousky, Gazdíky, Schwarzenbergy, Bárty, Peake a další z bývalé vlády, plivejte před nimi na zem, trhejte před nimi jejich volební programy, které budou rozdávat, křičte HANBA, STAČILO, MAFIE apod. Připravte jim PEKLO, které na náměstích a ulicích ještě nezažili! 3 roky námi pohrdali a smáli se nám!!! Nyní se karta otáčí, využijme toho, ztrapněme je, že budou chodit kanály a stydět se vylézt na ulice! Lidi využijme svého práva a pojďme "do nich", ať slyší hlas národa!!!!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…