Vzkaz Dienstbierovým lidem: To máte zmatek v palicích, co? Muslim postřílel gaye

13.06.2016 9:00

Nad tím, jak zareagují na teroristický útok v Orlandu tzv. sluníčkáři, se na svém facebookovém profilu zamyslel bloger Tomáš Haas.

Vzkaz Dienstbierovým lidem: To máte zmatek v palicích, co? Muslim postřílel gaye
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

Zaujalo jej, co v reakci na vraždění ve floridském gay klubu napsal jeho mladý facebookový přítel: „Džihádista spáchal teroristický útok v gay klubu na Floridě. Pomalu sluníčkářům začíná to dilema, které muselo přijít. Kterou menšinu více agresivně hájit.“

Podle Haase s tím ale sluníčkáři problém mít nebudou. „Vzpomeňme si, jak feministky náhle začaly ‚respektovat‘ odlišné společenské zásady muslimů a rychle se smířily s tím, že jejich sestry jsou méněcennými podřadnými stvořeními. Musíme prý tu odlišnost a tradici respektovat a tolerovat. Ačkoliv tradice a společenské konvence evropské a americké společnosti netolerují ani trochu a vedou proti nim totální válku, bez ohledu na to, co je oprávněná obrana žen a co už jde daleko za hranice zdravého rozumu,“ napsal Haas.

Stejně jak se prý smířily německé feministky s vraždami muslimských žen a dívek za ‚pošpinění rodinné cti‘, tak se prý smíří gayové s vraždami svých bratrů.

„Protože vše se dá ‚omluvit‘ a ‚vysvětlit‘, pokud se na to chceme dívat ‚politicky korektně‘. A o to jde ‚sluníčkářům‘ víc než o životy těch, za které si přivlastňují právo mluvit,“ dodal Haas.

Teroristický útok na Floridě okomentoval také publicista, člen ODS Petr Paulczyňski. Na svém facebookovém profilu napsal tři krátké věty: „Muslim vraždil gaye. Chudáci hate free. Ti z toho musí mít pěkný zmatek v palicích.“

Celý text příspěvku Tomáše Haase na jeho facebookovém profilu:

Můj mladý FB přítel zde na FB napsal:

"Džihádista spáchal teroristický útok v gay klubu na Floridě. Pomalu sluníčkářům začíná to dilema, které muselo přijít. Kterou menšinu více agresivně hájit."

Kdepak, příteli. S tím problém mít nebudou.

Vzpomeňme si, jak feministky náhle začaly "respektovat" odlišné společenské zásady muslimů a rychle se smířily s tím, že jejich sestry jsou méněcennými podřadnými stvořeními. Musíme prý tu odlišnost a tradici respektovat a tolerovat. Ačkoliv tradice a společenské konvence evropské a americké společnosti netolerují ani trochu a vedou proti nim totální válku, bez ohledu na to, co je oprávněná obrana žen a co už jde daleko za hranice zdravého rozumu.

Stejně tak, jako se smířily německé feministky s vraždami muslimských žen a dívek za "pošpinění rodinné cti", se smíří gayové s vraždami jejich bratrů.

Protože vše se dá "omluvit" a "vysvětlit", pokud se na to chceme dívat "politicky korektně". A o to jde "sluníčkářům" víc, než o životy těch, za které si přivlastňují právo mluvit.

Celý text příspěvku Petra Paulczyňského na jeho facebookovém profilu:

Muslim vraždil gaye. Chudáci hate free. Ti z toho musí mít pěkný zmatek v palicích.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …