Vzkaz mladé komunistky ohledně kmotrů: V KSČM žádní nejsou, pane prezidente. Zato u vás...

28.02.2014 16:23

Komunistická poslankyně Kateřina Konečná, která stane v čele kandidátky KSČM v nadcházejících květnových eurovolbách, poslala prezidentu Miloši Zemanovi jasný vzkaz. U nás kmotry nemáme, udělejte si pořádek napřed u sebe.

Vzkaz mladé komunistky ohledně kmotrů: V KSČM žádní nejsou, pane prezidente. Zato u vás...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslankyně Kateřina Konečná (KSČM)

Členka dolní komory českého Parlamentu má za to, že nikdo není jasnovidec. Platí to zřejmě i o hlavě státu Miloši Zemanovi, který prohlásil, že kmotři jsou ve všech stranách. Konečná to odmítá. Trvá totiž na tom, že u KSČM žádní kmotři nejsou. Ale Zeman možná vychází ze zkušenosti se svou stranou SPOZ, která vznikla k jeho obrazu.

„Nechci nikomu sahat do svědomí, tím méně prezidentovi České republiky, ale nějak mi v jeho vyjádření chybí Strana práv občanů - zemanovci. Zřejmě tato strana je chráněna láskou prezidenta. Jak by také ne, když se zrodila k jeho obrazu. A tak bych ráda řekla jediné. KSČM nemá žádné kmotry a než nás příště budete soudit, pane prezidente, možná by bylo dobré více přemýšlet, nebo si zamést před vlastním prahem,“ zdůraznila Konečná.

Celé prohlášení ZDE

Vzpomněla i na předchozí vyjádření, v nichž Zeman ještě jako účastník předvolebního klání o post prezidenta prohlašoval, že bude pragmaticky hovořit o jednotlivých politických stranách. Současná realita ale nasvědčuje něčemu jinému. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…