Web ČSSD si nyní ze strany střílí: O plná koryta na dluh

25.04.2010 20:15

"Hrajte s Haló tady Puchejřovi. O plná koryta na dluh," lákají tváře Škromacha, Ratha a spol. "Finále bude 28. a 29. května." ČSSD o proměně svého webu nic neví.

Web ČSSD si nyní ze strany střílí: O plná koryta na dluh

S blížícím se termínem voleb se množí na českém internetu antikampaně na politické strany. Tentokrát to odnesla sociální demokracie. Na karikatuře je zobrazena manželka lídra ČSSD Petra Paroubková, Kateřina Brožová, Michal David a v pozadí pak David Rath, Zdeněk Škormach, Milan Urban nebo Jiří Šlégr.

Stránky 20letsvobody.cz, na kterých je umístěna karikatura z dílny aTeo, původně sloužily ČSSD k prezentaci jejího programu a myšlenek loni na podzim jako připomínka Listopadu 1989.

Lidový dům neměl o změně webu tušení, původně se domníval, že jde o útok hackerů. Pak vyšlo najevo, že doména změnila majitele.

"Jak jsem zjistil, zřejmě nám doménu někdo odkoupil. Je to pochybení externí firmy, která pro nás dělala tento web. Budeme to samozřejmě interně řešit. Rád bych také upozornil na to, že se nejedná o aktivitu spojenou s cssd.cz. Chtěli jsme poskytnout prostor pro vzpomínky na listopad 89 a pro diskuzi o demokracii. Takovéto zneužití je tedy opravdu smutné," uvedl pro Lidovky.cz Tomáš Sazima, který se sociálním demokratům stará o internetové stránky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…