Z Kalouska to táhlo fakt fest. Veselá dohra rozpravy o biopalivech

20.05.2015 21:54

Exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) před pár dny přišel s vtipem, v němž si tropil žerty z údajného „alkoholového nasávání“ prezidenta Miloše Zemana. Dnes se ovšem dočkal protiútoku z pera ministra zemědělství Mariana Jurečky (KDU-ČSL), který na sociální síti Twitter napsal, že to z Kalouska ve sněmovně „pěkně táhlo“. Informuje o tom server iDnes.cz.

Z Kalouska to táhlo fakt fest. Veselá dohra rozpravy o biopalivech
Foto: facebook.com
Popisek: Miroslav Kalousek se psem

Dnes se ovšem dočkal protiútoku z pera ministra zemědělství Mariana Jurečky (KDU-ČSL), který na sociální síti Twitter napsal, že to z Kalouska ve sněmovně „pěkně táhlo“. Informuje o tom server iDnes.cz.

„Opilý Kalousek dnes ve sněmovně perlí. Odmítám, aby pod vlivem alkoholu dělal zpravodaje jakéhokoli zákona. Táhne to z něj fakt fest,“ napsal ministr Marian Jurečka (KDU-ČSL) na svůj Twitter. Kalousek prohlásil, že Jurečka lže. Jurečka si ovšem trvá na svém a prohlašuje, že to navíc u Kalouska nebylo poprvé.

Kalousek se bránil, že o jeho pití dříve ve sněmovně mluvíval souzený exposlanec ČSSD David Rath, jen se u něj jednoho dne ukázalo, že lže a krade, podotkl exministr financí. Faktem je, že dnes souzený někdejší politik byl vyzván k zaplacení pokuty za nařčení Kalouska. Ten dnes ostře pálil do celé koalice ČSSD, ANO a KDU-ČSL za udržení podpory biopaliv, ze které podle exministra financí profituje Agrofert a jeho nástupce ve funkci.

Twitter Mariana Jurečky:

Opily Kalousek dnes ve snemovne perlí. Odmitam, aby pod vlivem alkoholu dělal zpravodaje jakéhokoliv zákona. Táhne to znej fakt fest.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…