Za Babiše poděkujte kamarádovi komunistů Havlovi, Klausovi se špinavými penězi a pronikavému odborníkovi Kalouskovi, píše dáma, kterou za Stropnického vyhodili z ministerstva

18.04.2015 20:08

Někdejší ředitelka Odboru komunikace a propagace na Ministerstvu obrany Mira Třebická se v komentáři zaslaném serveru ParlamentníListy.cz zamýšlí nad tím, proč Andrej Babiš způsobuje bolení hlavy svým politickým oponentům. Není se prý co divit, když tu pánové jako Václav Klaus či Miroslav Kalousek (TOP 09) napáchali, co napáchali.

Za Babiše poděkujte kamarádovi komunistů Havlovi, Klausovi se špinavými penězi a pronikavému odborníkovi Kalouskovi, píše dáma, kterou za Stropnického vyhodili z ministerstva
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus v budově svého někdejšího působiště prognostického ústavu

„Máme odžito 25 let od listopadu 89. Zdálo se, že chceme skoncovat s praktikami více než čtyřicetiletého komunismu, do čela státu jsme si ale zvolili osobnost, která s komunisty neskoncovala a i nadále se s nimi kamarádila. Následující hlava státu na tom s kamarádšovtem nebyla o nic lépe, navíc měla za sebou podivuhodnou neznalost špinavých peněz a velmi kontroverzní a průhlednou amnestii. Další nespornou osobností byl svého času ministr financí a nyní „místopředseda“ TOP 09, který de facto tahal za nitky všech předešlých vlád a jeho pronikavá „odbornost“ se projevila v roce 2009, kdy předložil rozpočet se schodkem 38,1 mld. Kč, aby skutečnost pak byla neuvěřitelných 192 miliard,“ konstatuje dáma.

Jak Kalousek, tak Klaus důrazně varují před podivnou politikou podivného oligarchy, ale podle autorky by si měli Babišovi konkurenti uvědomit, že to oni ho stvořili. Voliči už jich měli dost a zvolili si podnikatele, u něhož si mohou myslet, že se budou mít podobně dobře jako jeho zaměstnanci. Andrej Babiš by měl dostat čas, aby ukázal, co umí, Kalousek a Klaus už svůj čas měli.

Celý text ZDE

Už jen díky tomu, jak je bohatý, ušetřil státní kase nemalé peníze za plat, který nepobírá. Stejně tak ušetřil nemalou část peněz za cestu do USA. A pokud jde o média, která bývají kritizována, že jsou k ministrovi příliš vstřícná, neboť je vlastní, autorka to vidí Jinak. Myslí si dokonce, že místy je tomu přesně naopak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…