Za Sobotku se postavil velký odpůrce prezidenta. Toto napsal

15.06.2017 15:40

Profesor Martin C. Putna se zastal premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD). Předseda vlády měl prý svázané nohy, ale i tak se „pokusil tančit“ a zachoval si čest.

Za Sobotku se postavil velký odpůrce prezidenta. Toto napsal
Foto: Daniela Černá
Popisek: Martin C. Putna

Premiérovi Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD) se dostalo zastání. Za předsedu vlády se postavil profesor Martin C. Putna, kterého si veřejnost může pamatovat např. v souvislosti se sporem o jeho jmenování profesorem. Prezident Zeman dlouho odmítal Putnu jmenovat profesorem, ačkoli Putna splnil všechny zákonem dané podmínky. Zeman nakonec ustoupil Putnův a jmenovací dekret podepsal.

Teď se profesor Martin C. Putna postavil za předsedu vlády Bohuslava Sobotky. „Čest muži, jehož úkolem bylo tančit, když mu předtím svázali ruce i nohy. Čest muži, jenž nezvítězil, ale uchoval si čest,“ ocenil premiéra Putna.

 

 

V následné diskusi dali někteří lidé panu profesorovi za pravdu. Jeden z občanů prozradil, že sice Sobotku nikdy nevolil, ale vždy si ho vážil.  Jiní se profesorovi Putnovi však vysmáli. „Čest muži, který dělal slepého, hluchého a vezl se na vlně ekonomické prosperity. Čest muži, který se nechal vláčet odbory,“ napsal jeden z diskutujících.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617.584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617.584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…