Za výsledek slovenských voleb může CIA, napsali v Haló novinách. A už je legrace

12.03.2016 9:50

Ve výsledku slovenských parlamentních voleb má prsty americká tajná služba CIA. Alespoň si to myslí komentátor Haló novin, známý z předlistopadového Rudého práva, Jaroslav Kojzar. Na serveru Svobodné fórum na to upozornil jeho komentátor Jan Jandourek, který si proto z Kojzara dělá legraci.

Za výsledek slovenských voleb může CIA, napsali v Haló novinách. A už je legrace
Foto: Daniela Černá
Popisek: Haló noviny

„Za vším hledej CIA, napsal jistý publicista zpoza našich hranic. Ne, nebyl to Rus ani někdo, koho strávila ruská propaganda. Byl to Američan. Čistokrevný. Jmenoval se James D. Cox,“ upozornil Kojzar v článku, který vyšel 10. března. A pak pokračoval, že si na zmíněného Američana vzpomněl v okamžiku, kdy se dozvěděl výsledky slovenských voleb. „Jak totiž mohly získat takovou mediální podporu na Slovensku strany, které se předtím potácely v nepřežití?

Osm stran se dostalo do parlamentu a každá má zájem se podílet na vládnutí… Pokud tedy by nastoupila pravicová vláda složená ze sedmi, či kolika, pravicových stran a byla proamerická, nedělejme si iluze, že by byla proevropská, pak by o umístění americké základny s raketami, doletícími až na Moskvu odněkud z Vihorlatu nebo kraje pod Duklou, mohlo být konečně rozhodnuto,“ myslí si Kojzar.

  • Celý text je ZDE

Jandourek se ale ptá: „Co když je Kojzar sám agentem CIA, který má komunistickou stranu psaním pitomostí kompromitovat? Nebo co když je agentem ruské tajné služby, který má občany znejistit a naočkovat teoriemi o spiknutí, aby občané usoudili, že se nikomu nedá věřit a chtělo by to odněkud záchranu?“ ptá se Jandourek a dodává, že Kojzar nejspíš něčí agent asi bude. „Přece to chudák nemůže mít z vlastní hlavy. To by to s ním bylo vážné,“ uzavřel své zamyšlení Jan Jandourek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…