Zabije se? Bill Clinton s „pasačkou holčiček“. Aféra se rozlézá, je i FOTO

07.07.2020 10:54

Finančník a podle všeho kuplíř s nezletilými Jeffrey Epstein dle oficiálních zdrojů spáchal ve vězení sebevraždu, vyšetřování jeho aktivit však nekončí. Hlavním podezřelým se nyní stává Ghislaine Maxwellová, dcera mediálního podnikatele Roberta Maxwella. Nové zprávy o ní přinesl deník Telegraph. A netýkají se jen jí, ale také člena britské královské rodiny prince Andrewa, amerického herce Kevina Spaceyho a dokonce i bývalého prezidenta USA Billa Clintona. Jsou zde fotografie.

Zabije se? Bill Clinton s „pasačkou holčiček“. Aféra se rozlézá, je i FOTO
Foto: blacklistednews.com
Popisek: Bill Clinton

Bill Clinton v roce 2002 (kdy už nebyl prezidentem) navštívil Londýn, aby promluvil na konferenci labouristů. A princ Andrew mu nabídl prohlídku Buckinghamského paláce. Této prohlídky se na pozvání prince Andrewa zúčastnila jak Maxwellová, tak Spacey, a dle Telegraphu i Bill Clinton. Pochází z ní fotografie, jak Spacey (jehož kariéra značně utrpěla osočeními v kampani MeeToo) sedí s Maxwellovou na trůnu britské královny a vévody z Edinburghu.

Anketa

Chcete, aby prof. Roman Prymula získal politickou funkci?

11%
89%
hlasovalo: 5410 lidí

Ovšem zajímavější je druhé foto zveřejněné v deníku Telegraph, jak Bill Clinton stojí v objetí s Maxwellovou na schodech Boeingu 727. Než totiž dorazil do Velké Británie, strávil dle Telegraphu týden v Africe spolu se Spaceym, Maxwellovou a americkým hercem Chrisem Tuckerem. A to právě na palubě Epsteinova Boeingu, kterému se údajně přezdívalo „Lolita Expres“. Dle listu není známo, zda se cesty organizované pro Clintonovu nadaci zúčastnil i Jeffrey Epstein. Maxwellová byla zadržena minulý čtvrtek a americké úřady ji podezřívají, že pro Epsteina sháněla nezletilé dívky.

 

Jak Telegraph uvádí, po svém prezidentském angažmá Clinton tímto letadlem letěl nejméně čtyřikrát a jednou i v přítomnosti Epsteina, kterého v roce 2002 údajně pochválil za jeho „charitativní činnost“ v Africe.

Minulý rok se však Clinton od Epsteina distancoval. Jeho mluvčí na twitteru uvedl, že Bill Clinton o Epsteinových „hrozných činech“ nic nevěděl. „Víc než deset let s Epsteinem nemluvil a nikdy nebyl na ostrově Little St James (Epsteinův ostrov – pozn. red.), Epsteinově ranči nebo v jeho domě na Floridě,“ řekl.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…