To musel psát pod vlivem alkoholu! Jan Zahradil zveřejnil noční výlevy Jana Rejžka

03.10.2015 13:01

Europoslanec Jan Zahradil (ODS) na sociální síti Facebook se smíchem okomentoval noční dopisování s kritikem Janem Rejžkem. Ten je prý známý tím, že se po nocích baví sepisováním útočných textů psaných pod alkoholickým oparem. Množství překlepů tomu prý nasvědčovalo.

To musel psát pod vlivem alkoholu! Jan Zahradil zveřejnil noční výlevy Jana Rejžka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil (ODS)

„Hehe, včera (resp. dnes) po půlnoci jsem se stal předmětem zájmu známého fb ‚nebožtíka‘ Jana Rejžka, který mi náhle zaslal několik barvitě poetických zpráv. Podle těch, kdo už touto zkušeností prošli, jde údajně o oblíbenou zábavu dotyčného o víkendových nocích, kdy pokračuje rozpad jeho osobnosti, podpořený nadměrnou konzumací alkoholu (množství překlepů v textu tento výklad podporuje),“ konstatoval Zahradil.

Doplnil ovšem, že „výplody“ Jana Rejžka nebyly nijak originální. Označuje Zahradila např. za „Kikinovu podržtašku“, což je prý dost zastaralé. Europoslanec prý také jen blábolí a zde má první místopředseda ODS za to, že z filmového kritika promlouvá spíše osobní podvědomí. Dokonce má Zahradila za prase, které se jen snaží držet koryta.

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

„Aneb když se do toho pustí intelektuál,“ uzavřel své sdělení Zahradil se smajlíkem v závěru. Diskutující pod statusem dávají Zahradilovi za pravdu. Padla dokonce otázka, zda jde u pana kritika o diagnózu nebo je to jen hlupák.

Kompletní text Jana Zahradila na Facebooku:

Hehe, včera (resp.dnes) po půlnoci jsem se stal předmětem zájmu známého fb "nebožtíka" Jana Rejžka, který mi náhle zaslal několik barvitě poetických zpráv. Podle těch, kdo už touto zkušeností prošli, jde údajně o oblíbenou zábavu dotyčného o víkendových nocích, kdy pokračuje rozpad jeho osobnosti, podpořený nadměrnou konzumací (množství překlepů v textu tento výklad podporuje). Z Rejžkových perel vybírám: "Kikinův podržtaška"(poněkud již neaktuální), "budete agonicky blábolit"(zde asi promluvilo podvědomí), "jste obyčejné cynické pragmatické..."(zřejmě prase), "u koryta co nejdéle" atd. Aneb když se do toho pustí intelektuál.??

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…