Zahradil smutně: Včerejší Sněmovna byla vítězstvím Babiše. Ani komunisti z toho nevyvařili tolik. A v ČT jeho člověk nejlíp. Ach jo

17.10.2017 9:33

Europoslanec Jan Zahradil (ODS) se na svém facebookovém profilu svěřil s „uměleckým dojmem“ z lithia ve Sněmovně.

Zahradil smutně: Včerejší Sněmovna byla vítězstvím Babiše. Ani komunisti z toho nevyvařili tolik. A v ČT jeho člověk nejlíp. Ach jo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil

„Andrej Babiš podle Zahradila zachraňuje národní bohatství. ČSSD ho rozkrádá. Plus body pro Babiše, mínus pro ČSSD. Takže se mu to povedlo. Ani ti komunisti z toho nevyvařili tolik,“ poznamenal Zahradil. 

„To usnesení = jeho vítězství. A ukázka hlasovaní koalice ANO, KSČM, SPD. Plus v debatě TV lídrů ten jeho Ondráček (nebo Vondráček?) působil nejlíp. Ach jo,“ dodal pak v diskusi Zahradil. 

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Anketa

Kdo nejvíc vydělal na včerejší mimořádné schůzi o lithiu?

18%
17%
1%
60%
hlasovalo: 3814 lidí

„Zásadní sdělení je to, že ANO a ČSSD generují mlhu, která má zastřít čtyři roky jejich společné vlády. Nenaskakujme na to vydáváním komentářů pozitivně hodnotících jednu ze stran. Lithium je máslo na hlavě ANO stejně jako socanů," podotkl pak jeden z diskutujících, na kterého zareagoval publicista Marian Kechlibar. „Spíše souhlasím, ale z marketingového hlediska je to máslo u socanů. Veřejnost to tak vidí, po včerejšku ještě více," uvedl.

„Že se stal někdo vítězem souboje ANO-ČSSD, není v zájmu ODS sdělovat," dodal diskutující, na něhož opětovně zareagoval Zahradil. "Je to v našem zájmu, protože potřebujeme mobilizovat," napsal europoslanec.

„Když v Americe uděláte něco vysloveně proti svým zájmům, tak řeknou, že jste se 'střelili do nohy' (shoot yourself in the foot). To teď přesně udělali socani, ale ne pistolí, ale kulometem. Tohle jim klidně může pomoci pod 10 %. Jako by nestačila aféra Dědič na severní Moravě apod.," dodal následně Kechlibar.

Celý příspěvek Jana Zahradila:

"Umělecký dojem" z lithia ve Sněmovně: Babiš zachraňuje národní bohatství, ČSSD ho rozkrádá.
Plus body pro Babiše, mínus pro ČSSD.
Takže se mu to povedlo. Ani ti komunisti z toho nevyvařili tolik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…