Zruinovaná ODS hnědne, píše Martin Fendrych kvůli islámu a Černochové

02.02.2015 9:20

Populistické zhnědnutí, které má za cíl nahnat nějaký ten hlásek navíc. Tak hodnotí komentátor Aktuálně.cz Martin Fendrych antiislámské výroky, které prý po útocích na redakci Charlie Hebdo zaznívají z úst některých představitelů ODS. Známý odpůrce islámu Martin Konvička za to na Fendrychovi nenechal nit suchou.

Zruinovaná ODS hnědne, píše Martin Fendrych kvůli islámu a Černochové
Foto: ReproFoto: ČT
Popisek: Martin Konvička z iniciativy Islám v ČR nechceme v pořadu Hyde park

Komentátor Martin Fendrych zveřejnil na Aktuálně.cz glosu, ve které se opřel do ODS a jejích představitelů, kteří se údajně po útoku na redakci Charlie Hebdo prezentují ostrými antiislámskými postoji, za kterými ale dle Fendrycha nestojí obava z islámu, nýbrž obava z konce ODS. Podle posledního průzkumu CVVM by prý totiž pro ODS hlasovalo „pouze“ 6, 5 % voličů.

„ODS k tomu nemívala nikdy moc daleko, ale teď se jí xenofobní a po útoku na redakci Charlie Hebdo ostře antiislámské postoje šiknou. Modří zřejmě doufají, že když populisticky zhnědnou, nažene jim to nějaký ten hlásek navíc. Předseda Petr Fiala i někteří další známí politici této zruinované (především vnitřně zruinované) strany zvolili taktiku „záchrany před extremisty“,“ tvrdí Fendrych a své závěry dokládá příklady některých výroků předsedy ODS Petra Fialy či starostky Prahy 2 Jany Černochové.

Celá glosa k přečtení ZDE

Fendrychovy glosy si všiml lídr iniciativy Islám v ČR nechceme Martin Konvička, který na svém facebookovém profilu dal komentátorovi co proto. „Teď si představte to nejhrubější slovo, jaké znáte. Domyslete, že Konva zná 3x horší. Máte to? Fendrych je xxx ! Nestačil mu HNĚDÁSEK OSIKOVÝ. Ještě zajebává do statečné ženské. A to mu neodpustím, a to si plně uvědomuji, že Jana Černochová v tom DVTV rozhovoru měla slabiny. Ale o jejím znechucení z machometánů nepochybuji, některé věci se prostě poznají,” vyvěsil Konvička na sociální síti.


 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…