Žaluje Landu a pěkně to schytal. Teď se chystá na Kalouska

08.12.2012 16:15

Právník, bývalý soudce a někdejší senátor ČSSD Jiří Vyvadil, který podal trestní oznámení na Daniela Landu, uvedl, že bude žalovat i ministra financí Miroslava Kalouska. Je to podle něj největší český výtržník.

Žaluje Landu a pěkně to schytal. Teď se chystá na Kalouska
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zpěvák, skladatel a automobilový závodník Daniel Landa

„Souhlasím s hlasy, že v této zemi beztrestně pobíhají horší výtržníci než je Daniel Landa. Jejich králem je nepochybně Miroslav Kalousek,“ konstatuje Vyvadil. Nerad by mu proto něco dlužil a podá na něj trestní oznámení co nejdříve.

Kalousek podle Vyvadila už deset let ničí Českou republiku. „Vůči Landovi by to bylo nespravedlivé, že jiní výtržníci si mohou myslet, že jen proto, že jsou ministry a poslanci jim všechno projde. A Kalousek je snad nejhorším útvarem české politické scény za posledních 15 let. Horším ale nikoliv nebezpečnějším byl svého času krátce jen Sládek,“ tvrdí Vyvadil s tím, že Sládka alespoň lidé nebrali vážně.

Vyvadil obhajoval například chrastavského atentátníka Pavla Vondrouše, který vystřelil na prezidenta Václava Klause. Na Daniela Landu alias Žita 44 podal trestní oznámení po jeho projevu na Českém slavíku, kdy oznámil, že s hudbou končí a vulgárně zkritizoval poměry v zemi.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…