Západ řídí psychopati. Jaroslav Bašta je rozebral od Obamy po Merkelovou

03.04.2016 20:03

Západ řídí psychopati a média jim v tom ještě pomáhají. Takto drsný a přímočarý soud vyslovil někdejší velvyslanec v Rusku a na Ukrajině Jaroslav Bašta. Pokud mu nevěříte, stačí se jen podívat na to, za co dostal Nobelovu cenu míru americký prezident Barack Obama. Za řeči. Ještě před sto lety by přitom za podobné řeči spíš skončil v blázinci. Podobně se dnes chová i německá kancléřka Angela Merkelová.

Západ řídí psychopati. Jaroslav Bašta je rozebral od Obamy po Merkelovou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Bašta

„Psychopatie přestala být netolerovanou duševní úchylkou, ale stala se jedním ze základních předpokladů úspěšné kariéry v politice, ekonomice a státní správě,“ poznamenává autor v komentáři pro PrvníZprávy.cz. Poznáme to i podle toho, že z ústavů pro duševně choré zmizeli činorodí maniaci. Ti přitom ještě v 19. století, ale i na počátku století dvacátého tvořili nedílnou součást osazenstva. A dnes je najdeme v politice. 

Daří se jim tam, neboť jsou pro svou aktivitu zajímaví pro média. Ta jim tak pomáhají udržet se na svých místech. Stejná média navíc formují veřejné mínění, z chování kdysi zralého toliko pro blázinec se dnes stává norma. „Proto také k nejúspěšnějším diskutérům v televizních debatách patří lidé s výraznými psychopatickými agresivními rysy. Ostatně v prvních třech dnech tohoto týdne jsme dostávali přímo velikonoční nadílku ukázek tohoto stylu politiky,“ posteskl si Bašta.

Pokud se vám úvahy někdejšího velvyslance v Rusku a na Ukrajině zdají přehnané, můžete si vzpomenout například na to, že americký prezident Barack Obama dostal Nobelovu cenu míru v podstatě jen za to, co nasliboval v předvolební kampani. A nikoho už netrápilo, že to za osm let ve funkci v podstatě nesplnil. Takovéto chování by ještě před sto lety bylo nepřijatelné.

„Když se dříve někdo vydával za někoho, kým není, byl okřiknut, zesměšněn či rovnou hospitalizován. Německá kancléřka Angela Merkelová opakovaně mluví a rozhoduje jménem celé EU a nikdo se nad tím ani nepozastaví. Evropská civilizace prochází jednou ze svých nejnebezpečnější existenčních krizí, vedena internacionálním syndikátem psychopatů zvaným evropské politické elity,“ bil na poplach Bašta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…