Zas*aní č*ráci! Pavel Novotný našel zastání, slavný muzikant „poblil“ Ondráčka a spol.

23.10.2019 16:15

V pokračující mediální přestřelce komunistického poslance Zdeňka Ondráčka a starosty Řeporyjí Pavla Novotného, který ho označil za „zm*da“ a svini, se vložil známý trumpetista Laco Deczi. Ten na svém Facebooku Novotného podpořil slovy, že komunisti nejsou svině, ale „zas*aní č*ráci“.

Zas*aní č*ráci! Pavel Novotný našel zastání, slavný muzikant „poblil“ Ondráčka a spol.
Foto: Repro Youtube
Popisek: Pavel Novotný

Deczi vyzval Pavla Novotného, aby „laskavě přestal říkat o našich komunistech, že jsou to svině. Nejsou to totiž svině, jsou to zasraní čuráci vyjebaní. A jestli chceš, kamaráde, vysvětlím ti to na koncertě v Sokolovně,“ nebral si servítky slavný trumpetista, který je známý svým ostrým slovníkem.

Anketa

Je dobře, že Zeman vyznamená exprezidenta Václava Klause?

28%
72%
hlasovalo: 15284 lidí

Reakce jeho fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. „Souhlasím, jakkoliv chápu, že to pan starosta myslel dobře, nemyslím si, že je od něj taková urážka fér. Přece jen by ve své funkci měl myslet na to, že je veřejnou osobou a že jeho výroky mohou někomu ublížit,“ zněl jeden z komentářů nejprve kriticky, ale s dodatkem, který vyznění zcela otočil: „Jak k tomu ta nebohá prasata přijdou, srovnávat je s komunisty?“

Jiný komentář byl střízlivější a poukazoval na zbytečnost této mediální přestřelky. „Nadávat komunistům 30 let po revoluci je jako smát se vlčákovi za plotem, Laco,“ napsal Deczimu další z fanoušků.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Spor komunisty Ondráčka a Pavla Novotného (ODS) se rozhořel v květnu, kdy Novotný na svém Twitteru komentoval Ondráčkovu „oficiální“ návštěvu v Doněcké lidově republice. Tu většina států kromě např. Ruska neuznává a chápe ji jako ukrajinskou oblast ovládanou separatisty.

„Jsem pro obžalobu Zdenka Ondráčka z vlastizrady a po odsouzení na doživotí jeho usmrcení tajnou službou. A držte hubu, že někomu přeji smrt. Přeji, ale za tohle býval polní soud a rovnou kulka. Zm*d,“ nebral si servítky starosta Řeporyjí Novotný. Ten za své výroky čelí obvinění, které se bude dále řešit.  

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…