Zas*aný Žide, křičeli prý na hráče Sparty v Liberci. Je zde rovněž VIDEO z nedávna, také zajímavé

14.08.2017 12:41

Fotbalový zápas mezi Libercem a Spartou má své dozvuky i mimo hřiště. Poté, co si trenér Liberce Jindřich Trpišovský stěžoval na chování sparťana Tal Bena Chaima, jenž je izraelského původu, přišla rychlá reakce ze Sparty.

Zas*aný Žide, křičeli prý na hráče Sparty v Liberci. Je zde rovněž VIDEO z nedávna, také zajímavé
Foto: worldwide.com
Popisek: Fotbal, ilustrační foto

„Všechny nás tady fakoval, nadával nám, říkal, že si naše hráče koupí jako trpaslíky na zahradu – a my hráli v devíti,“ zmínil Trpišovský na adresu Chaima. Toho se však zastal Andrea Stramaccioni, trenér Sparty. Podle něj je takový osobní útok od trenéra soupeře k jeho hráči neakceptovatelný. 

Původní text ZDE

„Ben Chaim čelil celých devadesát minut vulgaritám od hráčů Slovanu, včetně urážek směřujících k jeho židovskému původu. To je hodně závažné,“ sdělil Stramaccioni. Ředitel komunikace Sparty Ondřej Kasík si pak přisadil na Twitteru. „Já bych si spíš zoufal nad tím, když můj kapitán řve na Ben Chaima ‚fucking jewish‘, trenére,“ napsal na adresu libereckého kapitána Vladimíra Coufala.

„Tal byl po zápase stejně jako my nespokojený s výsledkem zápasu, ale neřekl to, co tvrdí trenér Slovanu. Pokud budeme do médií vyprávět všechno, co jsme slyšeli od hráčů Liberce, strávíme tím týden,“ poznamenal pak také Stramaccioni na stránkách Sparty. 

Původní text ZDE

Utkání Liberce se Spartou není prvním utkáním, které bylo středem pozornosti i kvůli jiným než sportovním výkonům. Následující video připomíná nedávné utkání sparťanů se srbským týmem Crvena Zvezda Bělehrad. Celý bělehradský sektor tehdy skandoval jediné slovo – Kosovo. A Pražané jim z plných plic odpovídali – Srbija! Celý stadion si pak dokonce i navzájem zatleskal.

Týmy si tak připomněly události 18 let staré, kdy letadla NATO bombardovala Srbsko. Češi tehdy proti tomu demonstrovali a dávali hlasitě najevo svůj nesouhlas. Češi svou podporu ukázali Srbům i ve chvíli, kdy Albánci díky mezinárodnímu tlaku zabrali provincii, kterou Srbové považují za své historické území. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…