Zásadní svědectví o Andreji Babišovi

03.11.2015 8:31

Matrix AB, tak zní název dokumentu, který o ministru financí a lídrovi hnutí ANO Andreji Babišovi vytvořil režisér Vít Klusák. Při natáčení se podle svých slov vyhýbal kontroverzím, neboť se obával, že ho Babiš ukončí. Jak dále ministra poznal, shrnul pro pořad DVTV.cz.

Zásadní svědectví o Andreji Babišovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

„Babiše jsem chtěl poznat jako člověka, snažil jsem se dotknout jeho podstaty, nenořil jsem se do kauz,“ uvedl s tím, že je takovéto natáčení složitější, protože bylo třeba se na něj napojit. 

„Ačkoliv je Andrej Babiš obklopen spoustou lidí, je osamocen. Žije v bublině. Ti lidé, kteří jej obklopují, se jej bojí nebo ho natolik obdivují, že mu nemohou být žádnou reflexí. Žije v izolaci a bublině,“ popisoval Klusák. Zároveň uvedl, že Babiš je neuvěřitelně náladový. „Je mnohem plošší, než jsem si vůbec myslel. Jako osobnost není vůbec zajímavý. Nevím, jak se ve vztahu k němu může hovořit o nějakém charisma,“ dodal. 

V průběhu natáčení byl podle Klusáka nepřívětivý, i z toho důvodu se prý stáhl do neutrální pozice pozorovatele a nevyvolával žádné kontroverze. Obával se totiž, aby natáčení v průběhu neskončilo. Babiš se k nim choval totiž jako k obtížnému hmyzu.

Klusák v pořadu DVTV.cz zmínil také to, že slova moravského zemědělce Rady jsou pravdivá. Podle něj jsou tak pravdivé například informace o složení Kosteleckých uzenin, kdy se do nich dává mleté výřezové maso. „Ano, používáme to,“ uvedl potvrzující slova lidí z Kosteleckých uzenin Klusák.

Celé natáčení s Andrejem Babišem označil jako nesnesitelné.

Video najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…