Zásobárna informací na Facebooku? ČSSD z Hostinného v Podkrkonoší

05.07.2014 20:33

Poté, co ParlamentníListy.cz prošly tři desítky oficiálních skupin ČSSD, musí konstatovat, že jednou z nejaktivnějších a zároveň nejobjektivnějších je organizace soc. dem. v Hostinném ve východních Čechách. A to navzdory faktu, že si ji prozatím oblíbilo pouhých osmašedesát fanoušků.

Zásobárna informací na Facebooku? ČSSD z Hostinného v Podkrkonoší
Foto: Hans Štembera
Popisek: V hotelu Olšanka se koná 7. zasedání ÚVV ČSSD

Oproti ostatním stránkám sociální demokracie se právě buňka v Hostinném liší vlastním přínosem. Kromě pravidelných informací z Lidového domu uveřejňují také odkazy na mnohé zpravodajské servery anebo vzkazy svým několika desítkám fanoušků.

Posledním příkladem je zpráva ryze přátelského charakteru. „Budu pár dní na dovolené, vám přeji pohodu, klid, až se vrátím, budu vás opět ráda informovat o nových změnách. Lenka Rodrová."

Skupina v Hostinném se vůči dalším stránkám liší taktéž ve frekvenci. Za měsíc jde o desítky příspěvků. Pokud se podíváme například na ČSSD Facebook v Kutné Hoře, najdeme tam tak jednu zprávu týdně. Na Dobříši jde o jednu zprávu za letošní rok a mírná frekvence je také v Jihočeském kraji.

I přesto se ČSSD řadí k těm stranám, které sociální síť Facebook používají hodně. Bídně se k tomu na úrovni regionů staví ODS, Úsvit či KSČM. Vzorně své povinnosti plní ANO a TOP 09.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…