Zástupci středočeské ČSSD: Volíme Miloše Zemana!

17.01.2013 18:04

Hejtman Středočeského kraje Josef Řihák (ČSSD) a jeho náměstek Marek Semerád ve svém prohlášení vyjádřili před druhým kolem prezidentské volby jednoznačnou podporu Miloši Zemanovi (SPOZ): "Proto jsme my, sociální demokraté, v prezidentské volbě zvážili a říkáme jasně: Volíme Miloše Zemana!"

Zástupci středočeské ČSSD: Volíme Miloše Zemana!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman

"Zvážili jsme - Miloš Zeman. Tečka!" zní titulek výzvy středočeské ČSSD. Podle ní by sociální demokracie měla zapomenout na předchozí nesváry, neshody a hádky. Jsou prý totiž události, kdy existuje možnost nechat za sebou minulost a začít tvořit budoucnost. "Máte-li příležitost, nezvažujte," stojí v textu.

Odstřihnout se od minulosti

"Česká strana sociálně demokratická je nejstarší českou politickou stranou. Vždy, když byla na kolenou, byla na kolenou i země, jejíž byla a je oporou. A vždy za to mohly vnitřní hádky a rozpory. Máme možnost udělat za minulostí tlustou čáru. Máme v rukou volbu, která rozhodne, zda v čele země bude člověk, který s námi sdílí náš osud i názory," vyzývá text k volbě Miloše Zemana.

Řihák a Semerád připojují na závěr prosbu směrem ke všem příznivcům této výzvy, aby se přidali do skupiny Volíme Miloše Zemana na sociální síti Facebook a vyjádřili tak svoji podporu tomuto kandidátovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ať žije Ukrajina.“ Střelec na Fica: Důkazy se kupí jeden za druhým

15:15 „Ať žije Ukrajina.“ Střelec na Fica: Důkazy se kupí jeden za druhým

Juraj Cintula, který spáchal neúspěšný atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, podporoval pror…