Zatímco Clintonová a spol. schůzovali, Donald Trump do nich rýpal

26.07.2016 10:04

Nominační sjezd demokratů pozorně sleduje kromě jiných i republikánský kandidát na amerického prezidenta Donald Trump, který dění u konkurentů komentuje prostřednictvím svého twitterového účtu. Pořádnou porci kritiky si již od něho stihl vykoledovat konkurent Hillary Clintové z primárek Bernie Sanders.

Zatímco Clintonová a spol. schůzovali, Donald Trump do nich rýpal
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

„Je smutné sledovat, jak se Bernie Sanders vzdal své revoluce. Vítáme všechny voliče, kteří chtějí napravit zkorumpovaný systém a vzít si zpět svoji práci,“ zveřejnil Trump poté, co Bernie Sanders vyjádřil na nominačním sjezdu demokratů podporu Hillary Clintonové.

Odeslaný screenshot obrázek

Později ještě přitvrdil. Uvedl, že Sanders se totálně zaprodal bezskrupulózní Hillary Clintonové. „Všechna ta práce, energie, peníze – a nic z toho! Mrhání časem,“ kroutí Trump hlavou nad jednáním Sanderse, který se proti němu na sjezdu vymezoval. Podle něho Donald Trump uráží jednu skupinu obyvatel za druhou, zatímco Hillary Clintonová ví, že rozmanitost je jednou z největších amerických sil.

„Pokud nevěříte, že jsou tyto volby důležité, pokud si myslíte, že můžete zůstat mimo, uvědomte si, že když Donald Trump vyhraje, bude vybírat soudce Nejvyššího soudu. Zkuste si představit, co to bude znamenat pro občanské svobody, rovná práva a budoucnost naší země,“ uvedl také mimo jiné Sanders.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…