Zbožštění připitomělé Grety, klečení před Antifou a Black Lives Matter?! Je třeba zvednout hlas! Vladimír Železný udeřil

04.07.2020 9:35

Exředitel TV Nova Vladimír Železný se v rozhovoru pro MF Dnes vyjádřil k tomu, proč kandiduje do Senátu. Rozhodl se být nezávislým kandidátem za hnutí Trikolóra Václava Klause mladšího.

Zbožštění připitomělé Grety, klečení před Antifou a Black Lives Matter?! Je třeba zvednout hlas! Vladimír Železný udeřil
Foto: archiv
Popisek: Novinář, publicista a politik Vladimír Železný.

Od roku 2014 se Železný stáhl z veřejného života. Jak uvádí, fotil, věnoval se nové rodině a dětem. Současné rozhodnutí jako úplný vstup do politiky nevnímá. „V 75 letech už nemůžete aspirovat na nějakou výraznou každodenní manažerskou politiku. Je to spíš o zúročení názorů a zkušeností. Hlavně mě k tomu vedl vývoj posledních tří čtyř let, který je u nás, ale hlavně ve světě dramatický. Svět se zbláznil! Je zapotřebí minimálně zvednout hlas a kandidatura ve volbách je jedním ze způsobů, jak ten hlas zvednout,“ uvedl. 

Anketa

Má Zeman pravdu, že heslo ,,Black Lives Matter" je rasistické?

98%
2%
hlasovalo: 33269 lidí
Podle jeho slov se totiž konečně zúročily investice do vymývání mozků dvou až tří generací. „Je to vymývání mozků, které je velmi dobře financováno z nadací s různými otevřenými společnostmi. Pamatuji si ty lidi, když jsme ve Špalíčku těsně po revoluci začínali zvažovat, co vlastně dál, tak soudružky ze Sorosovy nadace nám říkaly: Přece nebudete budovat takový ten standardní kapitalismus a takovou tu zastupitelskou demokracii? Fuj! Budete budovat otevřenou společnost, něco nového. Přece se nebudete vystavovat volbám, co je to za nesmysl? Stačilo by jmenovat polovinu parlamentu z neziskových organizací, zatímco druhá by byla volena, a tam by také byli naši lidé. Tehdy se to líbilo i mnoha disidentům,“ sdělil Železný s tím, že peníze se v ohromných kvantech skutečně zúročily a vyústilo to do tří podvodů – ekologického, genderového a rasového. „V těchto třech směrech naprosto zdestruovali a rozleptali základy západní demokracie,“ dodal.

„Kéž by bylo senátorů s obdobnými názory víc a ve více zemích. Pozoruhodné také je, že rezistenci vůči tomuto vývoji vykazují země, které mají zkušenost s komunismem. Polsko, Maďarsko, my. Prostě zbožštění připitomělé Grety Thunbergové a klečení před Antifou a Black Lives Matter, což je nejvíc rasistická organizace na světě… Uvědomte si, kdybyste řekl: Jen bílý život má význam. To je totéž,“ uzavřel toto téma Železný. 

Následně pochválil premiéra Andreje Babiše (ANO) i exprezidenta Václava Klause, jenž je pro něj politickým guru. A jak vnímá prezidenta Miloše Zemana? „Vždycky jsem si ho vážil. Miloš Zeman byl kdysi dávno brilantní prognostik. V posledních letech si myslím, že je vidět určitá únava. Mohu mít nějaký odstup od jeho hodnotového systému, který je pro mě příliš zabudován do vnějších reálií pozdně komunistického světa u nás. To jsou některé ty vyznamenané osobnosti, nebo ti, kteří vystupují na Hradě. Na druhé straně, v kritických okamžicích, kdy šlo o obranu zájmů České republiky navenek – a pro mě jsou podstatné jenom kritické okamžiky vůči Evropské unii – prokázal velmi zajímavé instinkty,“ dodal Železný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…