Zcela jiný pohled i neznámý příběh. Astrolog Baudyš a šéf časopisu Šifra tajemně o 11. září 2001

10.09.2016 17:48

V těchto dnech si připomínáme již patnácté výročí teroristického útoku v New Yorku. Ani 15 let poté, co se zřítily budovy Dvojčat a zemřely tisíce lidí, neutuchají spekulace o tom, zda budovy ve skutečnosti nezničil někdo jiný řízenou demolicí. Nejen o tom v Debatním klubu diskutovali šéfredaktor časopisu Šifra Milan Vidlák a astrolog Antonín Baudyš.

Zcela jiný pohled i neznámý příběh. Astrolog Baudyš a šéf časopisu Šifra tajemně o 11. září 2001
Foto: YouTube.com
Popisek: Útok na Světové obchodní centrum 11. září 2001

„My bychom jako lidstvo už mohli být mnohem dál. Tady by mohla být nádherná spolupráce všech se všemi. A dlouho to tak vypadalo po roce 1989, že to půjde skvělým směrem. Ale po tom rozpadu bipolárního světa se ukázalo, že vítěz studené války chce brát všechno. A díky 11. září jsme si to mohli uvědomit, protože tam se stalo tolik chyb, že jsme si mohli uvědomit, že se tu hraje úplně jiná hra. 11. září považuji za největší podvod moderních dějin,“ zahájil zostra astrolog Baudyš.

A nebral si servítky ani dál. Konstatoval totiž, že tu nemáme ani bezpečnost, ani demokracii, protože je v podstatě jedno, koho zvolíme. Nemusí to dlouho trvat a zanikne i náš stát, protože už se vytváří jakýsi superstát. 11. září to prý všechno začalo. „11. září začalo něco jako válka proti obyvatelům, kde na jedné straně stojí vláda a média a na straně druhé lidé, ale pravděpodobně tam bude ještě někdo, protože ani vlády, ani média nejsou natolik chytré, aby toto dokázaly vymyslet,“ pokračoval Baudyš.

Svědčí o tom skutečnost, že útok měli provést piloti původem ze Saúdské Arábie, ale následná válka byla vedená proti Afghánistánu a Iráku. Podle astrologa za tím stály ekonomické zájmy USA. A podobné snahy vlastně sledujeme i dnes. Washington hlásá, že musí být v Sýrii vyměněna vláda. Totéž platí o Rusku či Libyi. A obyvatel Západu se neznepokojuje. Baudyš si naproti tomu myslí, že by měla být vyměněna vláda v USA.

  • Více k pořadu ZDE

Vidlák mu dal v podstatě za pravdu. Jen připomněl, že se dnes odehrává migrační invaze, ale média se často pokoušejí odvést pozornost k něčemu jinému. Přímo 11. září 2001 prý v budovách Světového obchodního centra zemřeli např. zaměstnanci velké pojišťovny Marsh & McLennan. Jejich šéf Paul Bremer však v budovách nebyl. Náhodou nedorazil do práce a v roce 2003 se stal okupačním správcem Iráku. Tato teze může podle Vidláka posloužit jako důkaz, že jde o mocenskou hru Spojených států.

Prý už se provalilo, že šlo v podstatě o falešný útok, jenom lidé, kteří vyjevují pravdu o 11. září, nejsou pouštěni do médií. „Např. expert na výbušniny pan Romero nejdřív říkal, že jsme sledovali jasnou řízenou detonaci, ale o týden později už říkal, že to bylo způsobeno ohněm. A také dostal dotace pro svůj institut,“ předložil příklad Vidlák. Nešlo však o jediný takový případ.

Tajné služby však mají velký rozpočet a dokážou vyřešit řadu podobných problematických bodů. V závěru pořadu došlo i na události na Ukrajině. I protestující na kyjevském Majdanu byli placení. Postávali prý na místě za 30 eur denně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…