Zdena Mašínová: Zeman je psychicky narušené individuum. Sotva se drží na nohou. Páchá zločin

16.08.2018 8:42

Zdena Mašínová se obává, že společnost už nemá šanci se napravit. Uvedla to alespoň v rozhovoru pro Forum24.cz, kdy mimo jiné řekla, že se obává i toho, že bychom si minulé hrůzy mohli velmi jednoduše zopakovat. Podle ní se totiž vytrácí morálka.

Zdena Mašínová: Zeman je psychicky narušené individuum. Sotva se drží na nohou. Páchá zločin
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Sestra bratrů Ctirada a Josefa Mašínů Zdena ve svém olomouckém bytě

Mašínová v minulosti vyjádřila svou nelibost k současné hlavě státu Miloši Zemanovi. Jak nyní uvedla, vadí jí jeho vystupování jako člověka. „To, že se rozhodl starat se o desetimilionovou společnost ve stavu, v jakém je. Považuji to za krajní nezodpovědnost, vždyť sotva stojí na nohou! A to, jak se vyjadřuje? On je psychicky i fyzicky narušený. Jedná se o naprostou devalvaci nejen případného vyznamenání, ale celé prezidentské funkce,“ poznamenala žena, jež tady prožila dvě totality. 

Anketa

Doporučili byste svému synovi či vnukovi jít sloužit jako voják z povolání, kdyby o to projevil zájem?

12%
88%
hlasovalo: 5683 lidí

„Dospěli jsme po téměř třiceti letech k tomu, že máme v čele vlády bývalého člena StB a na Hradě toto indiviuum, co bychom chtěli?" zeptala se. Ona sama vidí naději jen v tom, budou-li mladí lidé stateční a odhodlaní žít lépe a svobodněji. 

Původní text ZDE

V rozhovoru se pak ještě vyjádřila k Zemanově náklonnosti k Rusku a k Číně. „On nás znovu cpe tam, odkud jsme už jednou získali ty nejhorší zkušenosti a odkud máme ty nejhorší zkušenosti. Nazývám to přímo zločinem tohoto člověka. Myslím si, že veřejnost by měla dát najevo, že by měl okamžitě odejít. Zeman je něco tak trapného a hrozného… A jeho vystupování má vliv na celou společnost,“ uzavřela.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…