Že by v tomto státě bylo něco fér? Alena Vitásková promluvila z rádia o spiknutí mafie proti ČR

22.09.2016 18:52

Alena Vitásková, která vede Energetický regulační úřad, kandiduje v nadcházejících volbách za hnutí Úsvit do senátu. Mimoto také byla prozatím nepravomocně odsouzena na osm a půl roku do vězení. Posluchačům popsala, jak nespravedlivý je podle jejího názoru tento stát.

Že by v tomto státě bylo něco fér? Alena Vitásková promluvila z rádia o spiknutí mafie proti ČR
Foto: Daniela Černá
Popisek: Kandidátka do Senátu Alena Vitásková na zahájení kampaně v Ostravě

Pokud bude zvolena do senátu, tak se vzdá funkce předsedkyně Energetického regulačního úřadu. Posluchačům také prozradila, že si na kampaň bere neplacené volno kromě pondělků, kdy řídí porady v úřadu a s tím související problematiku.

„Bylo by nefér, kdybych jako ostatní při funkci dělala kampaň. Nepovažovala bych za fér pobírat mzdu a dělat si kampaň. A co jsem slyšela od lidí, tak jsem úplně jediná,“ upozornila dáma. Ona sama se snaží postupovat správně neboli fér, ale jinak nemá za to, že by se v tomto státě děla většina věcí správně.

„V tomto státě a nějaké fér? Podle toho, co sama zažívám, zjišťuji, že fér toho tady je opravdu málo,“ konstatovala dáma. Pokud budu zvolena do senátu, budu usilovat o to, aby se schvalovaly zákony pro občany, a ne pro tuneláře a šmejdy. Přednostně budu řešit zákony na restrukturalizaci Ostravska, která měla nastartovat před dvaceti lety,“ oznámila. „Nemůžu se dívat na to, jak se z centra Ostravska dělá ghetto s centrem narkomafie,“ rozpalovala se dál ve studiu.

Jestliže bude zvolena, hodlá řešit i tzv. solární tunel, neboť má pocit, že se proti ní v České republice spikla mafie. Pokud chcete zjistit, o jakou mafii jde, můžete se prý podívat např. na to, kteří politici schválili štědrou podporu solárních elektráren.

Nakonec z úst dámy zaznělo, že v případě nezvolení do senátu zůstane ve funkci ředitelky úřadu a bude dál řešit solární barony.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…