Že vlastně jsme zjistili, vo co de v tý Blance... ještě jednou k pražské primátorce a její show na ČT

12.08.2015 14:36

Co bude s tunelem Blanka, na to se snažila pražská primátorka Adriana Krnáčová odpovědět v komentovaných Událostech ČT 24. Jasná odpověď nepadla, jelikož mnoho témat nebyla Krnáčová s to vysvětlit.

Že vlastně jsme zjistili, vo co de v tý Blance... ještě jednou k pražské primátorce a její show na ČT
Foto: Hans Štembera
Popisek: Adriana Krnáčová

„Zatím nemám žádné jiné informace," odvětila zástupkyně ANO na dotaz, zdali platí zářijové otevření tunelového komplexu Blanka. Ten se otvírá už řadu let a tématem se stal nejen pro Krnáčovou, ale rovněž pro předešlé primátory Tomáše Hudečka (TOP 09) nebo Bohuslava Svobodu (ODS).

ParlamentníListy.cz oslovily někdejšího náměstka primátora Jiřího Nouzu z TOP 09, aby se k některým konstatováním Adriany Krnáčové vyjádřil. Ten naší redakci mimo jiné sdělil, že slovník současné primátorky výrazně připomíná "docenta" Svobodu. „Ano, takto bych to řekl," dodal Nouza, jehož některá slova Krnáčové překvapila.

Co přesně primátorka sdělila, respektive nesdělila? „Že jsou to debilové, není vulgarismus, to bych neřekla," namítla na konstatování, když v březnu uvedla, že „za problémy Blanky může ne jeden, ale víc debilů."

  • záznam vystoupení na ČT ZDE

„Určitou dobu musíme počkat ... já nejsem dopravním expertem ... určitou dobu budeme potřebovat počkat," tak zněla reakce na dopravní, povrchové změny po spuštění Blanky. Odpověď tudíž nezazněla. Obecných reakcí v tomto rázu byla celá řada. Snad jen s tou výjimkou, že kolem primátorky pracuje řada homosexuálů a leseb, což je jeden z důvodů, proč půjde v čele průvodu Prague Pride. „Chodila jsem v minulosti, proč bych nechodila teď, když jsem primátorka?!“ podivovala se.

Aby toho nebylo málo, primátorku osočil ze lží kolem tzv. Pražských stavebních předpisů její náměstek Matěj Stropnický. „Výroky primátorky Adriany Krnáčová na mou adresu v souvislosti s Pražskými stavebními předpisy jsou účelové a zcela lživé," uvedl poté, co mu Krnáčová odebrala tuto gesci a vzala si ji pod sebe. Hlavní představitelka magistrátu už nereagovala.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…