Zelení pohádkáři, pochody teploušů, onanující eurohodnoty. Známý brněnský zastupitel bez příkras napsal, proč jednou lidé "kopnou demokracii do prdele"

23.11.2016 20:03

Brněnský zastupitel Viktor Lošťák prorokuje pád liberální demokracii. A až se budou jednoho dne odborníci zamýšlet na tím, proč padla, měli by se prý podívat na Martina Andera ze Strany zelených. Právě politici typu pana Andera navrhují takovou „kupu sraček", jak tvrdí Lošťák, že občané v liberální demokracii přestávají věřit.

Zelení pohádkáři, pochody teploušů, onanující eurohodnoty. Známý brněnský zastupitel bez příkras napsal, proč jednou lidé "kopnou demokracii do prdele"
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

„Jednou bude historie zkoumat, proč se lidé odvrátili od liberální demokracie. Snad, věřím, bude tehdy otevřeně řečeno – protože jejím symbolem se stali pitomci zabývající se stále kreténštějšími nesmysly. Protože neuměla občanům nabídnout víc než svatby buzerantů, přebalovací pulty na pánských záchodech, možnost přihlásit se k 71 různým pohlavím (ano, 71, nevymýšlím si). Tam, kde lidé čekali silnou vizi budoucnosti, dostali domácí kompostér. Protože se změnila v kupu sraček a přesvědčovala o tom občana každým dnem, všemi dny, které přinášely stále větší absurdity,“ napsal Viktor Lošťák na sociální síti Facebook.

Reagoval tak na vyjádření názoru Martina Andera, které si můžete taktéž přečíst na serveru ParlamentníListy.cz. Náměstek brněnského primátora pro životní prostředí Martin Ander (Strana zelených) získal prestižní ocenění Komunální politik roku 2016. Ocenění dostal za projekt, v němž jde o opětovné využití starších, ale stále funkčních věcí.

Informace o ocenění Martina Andera naleznete zde.

Lošťák podobný projekt považuje za nadbytečný. „Nevykládejte mi nic o ubohé staré paní, co díky Martinu Anderovi dostala talíř a židli. Jestli pocítíte potřebu mi to říct, budu já mít potřebu říct vám, že jste idiot,“ nebere si dál servítky Lošťák. Existují totiž místa, kde podobné projekty lidé vůbec nepotřebují. Své zboží nabízejí např. na internetu toliko za odvoz nebo na místních bazarech. A nepotřebují k tomu úředníka Anderova typu, který by to „zprocesoval“ a držel v chodu.

„Feministky, kvóty, pochody teploušů, ekoteroristé, zelení pohádkáři, hyperloopisté, kompostéry a zdraví dospělí muži řešící třídění odpadu, onanující eurohodnoty, klinikáři, dalajláma a Tibet a všechny ty imbecilní žvásty, příčící se vší přirozenosti a v každém normálním, sebevědomém člověku vyvolávající jen hněv. Jestli jste tohle udělali z liberální demokracie, pak se nedivte, že lidé půjdou za tím, kdo ji i vás kopne konečně do prdele,“ uzavřel nekompromisně zastupitel městské části Brno-Bystrc Lošťák.

Lošťák doslova napsal: 

Jednou bude historie zkoumat, proč se lidé odvrátili od liberální demokracie. Snad, věřím, bude tehdy otevřeně řečeno - protože jejím symbolem se stali pitomci, zabývající se stále kreténštějšími nesmysly. Protože neuměla občanům nabídnout víc než svatby buzerantů, přebalovací pulty na pánských záchodech, možnost přihlásit se k 71 různým pohlavím (ano, 71, nevymýšlím si). Tam, kde lidé čekali silnou vizi budoucnosti, dostali domácí kompostér. Protože se změnila v kupu sraček a přesvědčovala o tom občana každým dnem, všemi dny, které přinášely stále větší absurdity.

Nevykládejte mi nic o ubohé staré paní, co díky Martinu Anderovi dostala talíř a židli. Jestli pocítíte potřebu mi to říct, budu já mít potřebu říct vám, že jste idiot. Jen v naší městské části se koná každý měsíc alespoň jeden bazar všeho možného, pořádaný místními dobrovolníky, bez Zelených, Anderů, bez "nízkých nákladů" a "udržitelnosti". Ti dobrovolníci nevyžadují vůbec žádné náklady ze strany státu a o udržitelnosti nevědí také nic, nezajímá je. Zůstali normální. Normální, jako lidé, kteří dají staré věci na bazar, jako ti, co je nabídnou na internetu za odvoz. Bez zeleného politika, co dostane za něco, co nikdo nepotřebuje, jakousi cenu.

Feministky, kvóty, pochody teploušů, ekoteroristé, zelení pohádkáři, hyperloopisté, kompostéry a zdraví dospělí muži řešící třídění odpadu, onanující eurohodnoty, klinikáři, dalajláma a Tibet a všechny ty imbecilní žvásty, příčící se vší přirozenosti a v každém normálním, sebevědomém člověku vyvolávající jen hněv. Jestli jste tohle udělali z liberální demokracie, pak se nedivte, že lidé půjdou za tím, kdo ji i vás kopne konečně do prdele.

reklama

autor: mp

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …