Zelený Liška se fotil na plakáty. Cítím se jako James Dean, vykládal

28.09.2013 13:16

Mnoho perfektních fotografií nyní potřebují kandidáti do sněmovny. Fotografie půjdou na internetové stránky, letáky nebo velkoplošnou reklamu v podobě plachet. Jednoduše je třeba je nafotit. Novinky.cz popisují útrapy Ondřeje Lišky, který pro svou Stranu zelených musel nafotit pár takových hezkých obrázků.

Zelený Liška se fotil na plakáty. Cítím se jako James Dean, vykládal
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Pouhý den po odvolání ministra spravedlnosti Pospíšila, svolal předseda Strany zelených Ondřej Liška demonstraci

Focení je prý pro mnohé politiky spíše nepříjemné a obtížné. Povel „tvařte se přirozeně“ je spíše signálem pro vyvolání křeče. Server Novinky.cz byl u focení fotografií pro volební propagační materiály Ondřeje Lišky ze Strany zelených.

„Já nejsem herec, jsem politik, a když mi někdo řekne „tvař se přirozeně“, tak to je přesně ten moment, kdy se stáhnu do křeče a přirozeně se rozhodně necítím,“ řekl po focení pražský volební lídr SZ.

S pomocí muziky se prý však focení podařilo i u Ondřeje Lišky, právě ta mu prý pomohla se uvolnit. Dopomohlo mu k tomu duo Daft Punk, při jejichž hudbě si prý i zlehka zatančil. Dokonce se podle Novinek.cz  v jednom okamžiku cítil jako americký herec James Dean .

„Toto je moje jedenáctá nebo dvanáctá kampaň v životě a s výsledkem focení nikdy nejsem spokojený," smál se prý Liška.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…