Zeman: Bakala je nový Kožený

15.05.2014 16:34

Během své dnešní návštěvy Plzeňského kraje prezident Miloš Zeman dosud nejostřeji kritizoval podnikatele Zdeňka Bakalu. „Pan Bakala je nový Viktor Kožený,“ uvedl prezident před zaplněným klatovským náměstím. Informoval o tom server Novinky.cz.

Zeman: Bakala je nový Kožený
Foto: Michal Drabík
Popisek: U Andělíčka,který má přinášet štěstí, u chrámu sv.Bartoloměje

 „Pan Bakala vykazoval neexistující zásoby uhlí. Dostal za hubičku čtyřicet dva tisíc bytů od OKD. Místo toho, aby je, jak slíbil, prodal nájemníkům za výhodnou cenu, svůj slib nedodržel. Pan Bakala je nový Viktor Kožený,“ prohlásil podle serveru prezident Zeman.

Nit suchou nenechala hlavu státu ani na bývalém ministrovi životního prostředí Martinu Bursíkovi. „Martin Bursík veřejně prohlásil, cituji, jsem přítelem kůrovce. Toto přátelství se skutečně vyplatilo. Kůrovec už dnes sežral polovinu Šumavy a z oschlých lesů se odstěhoval jak tetřev hlušec, tak datlík tříprstý,“ citoval server Zemana.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…